[single_post_category_name]

Ny trend: Denne type sexlegetøj er et kæmpehit

Er du også typen, der har kastet dig over app-styret sexlegetøj? Så er du ikke alene og lige nu er der særlig én frækkert, der hitter blandt danske og skandinaviske kvinder.

LÆS OGSÅ: 3 ting, der gør din sensommer frækkere og endnu varmere

Branchen inden for sexlegetøj er i rivende udvikling og danskerne shopper erotiske produkter som aldrig før. Det er især app-styret og teknologisk sexlegetøj, der bliver inviteret med hjem i soveværelset, når sexlivet skal udforskes. Det fortæller den erotiske webshop, Sinful, der i år har solgt over 50 procent flere app-styret produkter sammenlignet med sidste år.

“Vi ser en klar tendens til, at danskerne køber mere app-styret og teknologisk sexlegetøj. Det er både klitorisstimulatorer, bækkenbundskugler, parvibratorer og meget andet, der alt sammen kan give et mere legende sexliv,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, og fortsætter:

“App-styret sexlegetøj har jo den fordel, at det blandt andet kan benyttes af par, der ikke bor sammen eller er adskilt af den ene eller anden grund. Her kan sexlegetøjet give en form for nærhed og tryghed – og lige præcis i år, har det måske været vigtigere end nogensinde før.”

Sinful oplyser, at salget af app-styret sexlegetøj er vokset igennem hele året, men stigningen var på sit højeste i midten af marts og helt frem til slutningen af maj.

Smart og prisvindende app

Klitorisstimulatorer er et af de teknologiske produkter, der længe har været populære blandt danske kvinder, og den tendens ser kun ud til at fortsætte. I 2020 har Sinful solgt 75% flere klitorisstimulatorer i forhold til sidste år.

Derfor er det måske ikke så overraskende, at det helt store sensommer-hit er en app-styret klitorisstimulator, der kan bruges af både kvinder og par. På rekordtid er den splinternye Satisfyer Curvy 2+ i hvert fald blevet en klar favorit herhjemme og i resten af Skandinavien.

“Vi havde forventet, at den nye app-styret klitorisstimulator ville blive populær, men at det skulle gå så stærkt, det havde vi alligevel ikke regnet med. Den nye model har kun været i shoppen i lidt over en måned, men vi har allerede måtte fylde lageret op igen,” fortæller Mathilde Mackowski.

Satisfyer Curvy 2+ adskiller sig fra lignende modeller ved at have en tilknyttet app, hvor man kan designe sine egne stimuleringsmønstre. Man kan blandt andet koble produktet sammen med sin mikrofon eller musik fra Spotify, og på den måde blive stimuleret til rytmen af sin yndlingssang eller til lyden af sin partners stemme. Den smarte app vandt den prestigefyldte Twice Pick Award ved CES 2020.

Satisfyer Curvy 2+ – KØB HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide