[single_post_category_name]

Disse bøger skal du kaste dig over i din efterårsferie

Pssst.. Få 45 dages gratis hos nextory.dk med koden chrichri  – en tjeneste med et kæmpe udvalg af lyd- og e-bøger <3 Du tilmelder dig her.

Så skal vi da ellers lige love for, det gik op for vejret, at kalenderen siger oktober. Den kolde blæst indbyder til en masse indehygge, og hvad er bedre at bruge sin efterårsferie på, end med en god bog, et par uldsokker og en god kop kaffe? Vi har her fundet 5 megagode bøger, som du helt klart bør kaste dig over i din efterårsferie.

Ser du månen, Daniel? af Puk Damsgård
Hvad: Den dramatiske historie om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien, fortalt af den prisvindende forfatter Puk Damsgård.

Find den her

Som pesten, af Hanne Vibeke Holst
Hvad: Næppe er den danske læge Karoline Branner ankommet til Genève for at starte på en frisk som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse, før en ny og dødelig influenza bryder ud. Først i Danmark, siden kloden rundt.

Find den her

Alle mine morgener på jorden, af Troels Kløvedal
Hvad: Man kunne kalde denne bog et livstestamente: Troels Kløvedal skriver om sit liv, sin familie, sin barndom og ungdom, om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire, om dem og om børnebørn; om sit arbejde på teatre og andre steder i København, om årene i kollektivet Maos Lyst, om sine venner og veninder både der og andre steder, om hofballer og dannebrogsorden, og han skriver selvfølgelig om Nordkaperen, om, hvordan han ad mange omveje fandt skibet og købte det

Find den her

Hvor flodkrebsene synger, af Delia Owens
Hvad: Kya Clark er den vilde pige, ”marskpigen”. Hun vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven ved North Carolinas kyst. Hendes mor og fire ældre søskende forlader en efter en hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også. Herefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk.

Find den her

Vinterland, af Kim Faber og Janni Pedersen
Hvad: Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord.

Find den her

Husk at bruge koden chrichri for at få 45 dage gratis hos Nextory.dk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide