Dit horoskop: Oktober

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss åbner op om livet bag facaden

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Du vil opleve, at du får fremgang på dit arbejde og med karrieren generelt. Du skal ikke holde dig tilbage, for du får tingene til at ske, når du arbejder hård og fokuseret. Du skal dog også huske at holde pauser og slappe af. Du vil nemlig opleve, du bliver mere træt end ellers, og det kan føre til udbrændthed, hvis du ikke passer på. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er ikke den bedste måned for dig og din partner, men det kan det blive, hvis du holder lidt igen med temperamentet og ikke hænger dig i detaljer, der egentlig er ligegyldige. Kom lidt væk hjemmefra, gå på museum eller i biografen, det skaber sammenhold. Er du ikke i et forhold, så kan du møde kærligheden, hvor du færdes i det daglige. Hold dig ikke tilbage fra at flirte, selvom det ikke umiddelbart bliver til mere, giver det lidt spænding.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Vægt

TYR

Tag dig tid til at slappe af, der skal være dage, hvor du bare kan dovne den lidt, for energien er ikke så stor. Du har gode ideer og en god intuition så du kan med held planlægge nye projekter. Vend dog lidt med dem, for tiden er bedst til afslutninger. Få prioriteret og færdiggør igangværende projekter.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der skal gerne ske lidt, du og din partner skal ud og opleve noget, det giver nemlig en dejlig harmoni og spænding mellem jer. Vær gerne impulsive, se hvilke arrangementer der kunne være spændende, og kast jer ud i det. Er du single, så er der mulighed for romantik. Det er dog mest fysisk tiltrækning, men du har brug for at føle dig tryg med en partner, ellers vil det slå dig ud af kurs.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Skorpion eller Krebs

TVILLING

Det bliver ikke helt let at finde balancen mellem aktivitet og afslapning. Du har brug for begge dele, men der bliver hevet i dig fra mange sider, så det kan være svært at nå det hele, og så får du ikke hygget dig hjemme med familien eller får set gode venner. På dit arbejde må du tage styringen, når noget skal gennemføres.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er masser af mulighed for romantiske stunder hjemme, med din partner. Du skal blot huske at sætte tid af og prioritere det. Gør noget særligt ud af den tid I har sammen, champagne kan sagtens drikkes på en onsdag. Er du single, så kom ud og mød andre mennesker, selvom det måske ikke er helt let lige nu, så kan en tidlig drink sagtens føre til et spændende møde. Pres ikke dig selv, tag tingene i dit tempo.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

KREBS

Du starter måneden stille og roligt, der er nemlig ikke ret meget, der stresser dig. Det skulle da lige være andre mennesker, og derfor arbejder du også bedst alene. Undgå også venner, som har alt for mange planer eller drama omkring dem, det har du ikke brug for. Find på hyggelige udflugter til weekenderne.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du nyder at bruge tid sammen med din partner, men det skal helst være uden for de vante omgivelser. Du har ikke de store krav, men du har brug for, at I kun skal fokusere på hinanden, uden afbrydelser og hverdagens rutineopgaver. Er du ikke i et forhold, så vi du sikkert føle, at du mangler en ved din side. Det bliver desværre ikke den mest spændende måned, men en flirt på dit arbejde kan blive aktuelt.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk

LØVE

Der skal selvforkælelse til, brug penge på noget nyt til garderoben eller på en skønhedsbehandling, det behøver ikke være dyrt, men du vil føle dig fantastisk godt tilpas. Du nyder at kaste dig ud i boligprojekter, men det skal være sammen med familien, for du har brug for selskab og en snak, mens du er aktiv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du hviler godt i dig selv, så der opstår ikke de store gniderier i denne måned. Du kan faktisk bære over med det meste. Det får også din partner til at slappe af, så I kan hygge jer sammen. Tag ud og spis eller fine på en anden forkælelse, det vil u begge nyde. Har du ikke en partner, så skal din skønne udstråling nok tiltrække positiv opmærksomhed. Det værste du ved, er en der er nærig, så der skal du ikke gå på kompromis.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tyr og Løve

JOMFRU

En skøn måned venter forude. Selvom der kan komme et par uventede bump på vejen, vil du føle dig ovenpå og godt tilpas. Sig ja til alle de skønne invitationer du får, og arranger også selv nogle hyggelige ting. Nyd denne efterårsmåned med alle de ting, du holder af. Tag før fri fra arbejde og gå en dejlig tur eller tag på shopping.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er dejlig mulighed for flirt og romantik, det gælder både for dig, der er i et forhold, og dig der er single, men ønsker at lave om på dette. Du har en skøn udstråling, så det kan ikke undgås, at du tiltrækker dejlig opmærksomhed. Din partner vil sikkert overraske med en skøn date, og ønsker at bruge mere tid med dig. Kast dig ud i datinglivet, hvis du ikke er i et forhold, giv ikke op, tilbuddene er mange.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

VÆGT

Du har muligheden for at rette op på tidligere fejl og misforståelser. Det giver luft at få noget fra hånden, men der går ikke længe inden du atter har travlt. Du har også brug for noget tid, som du kan bruge på familien, der vil nemlig være noget uenighed, og der er op til dig, at få enderne til at passe sammen.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du ikke i et forhold, kan du blive tiltrukket af en, der er. Det er ikke det bedste for dig, og der vil være andre og bedre muligheder, især sidst på måneden. Har du en partner, kan det føles som om, at gnisten er forsvundet lide. Det ændrer sig dog i løbet af måneden, og du bliver forkælet. Det gælder især, hvis du sørger for, at I får noget tid sammen, og finder på små ting, der bryder rutinen.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Stenbuk

SKORPION

Gør gerne en status, så du kan se, hvor du er, og om det er foreneligt med, hvor du gerne vil være. Du kan med held lægge nye mål, men de skal inspirere dig. Hvis du går imod dine egne værdier, så kommer du heller ikke langt. Du kan lytte til andre, men det er dig alene, der skal sætte dagsordenen.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er et godt tidspunkt for dig og din partner til at lægge fælles planer for året, der kommer. I vil nemlig være enige om det meste. Det er vigtigt, at du i denne måned er meget klar, når du udtaler dig om noget og også tjekker aftaler to gange. Du vil nemlig have det med at glemme, og det kan give en del besvær.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vædder og Vandbærer

SKYTTE

Tag et grundigt kig på dine mål, der er måske noget, der lige skal ændres lidt. Du er god til at lægge planer sammen med andre, hvor du får det bedste ud af tingene. Du kan også udvide dit netværk med enten gode kollegaer eller nye venner. Du holder af, når der sker noget, men hygger dig også godt hjemme med familien.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis det er muligt, så kom lidt væk hjemmefra, sammen med din partner. Det kan være en forlænget weekend, hvor I så vil have mere tid til hinanden. Det skal dog ikke være for dyrt, for I bliver let uenige omkring økonomi og penge. Er du single, så venter kærligheden ”derude”. Du må tage nogle chancer og række ud efter den, hvis du ønsker at være to. Du kommer nok til at kysse et par frøer på vejen.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Skorpion

STENBUK

Når du skal arbejde sammen med andre, kan du godt være meget bestemmende. Det er ikke altid, det bliver værdsat, men i det mindste når du langt. Find din lidt mere diplomatiske side frem, det er måske ikke alle kampe, der er værd at kæmpe. Du har mange ressourcer, brug dem i stedet for kun at drømme.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner har sikkert fundet dig lidt tung på det seneste. Dit vanlige jeg, med din gode humor, har være gemt lidt væk. Egentlig har du brug for ro og forkælelse for at komme ovenpå. Vær åben omkring dine behov og ønsker, så går det hele lettere. Er du ikke i et forhold, bliver det ikke den mest romantiske måned. Der vil dog være mulighed for romantik, hvis du bare er opmærksom på dem omkring dig.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling

VANDBÆRER

Du er god til at lægge de problemer, du ikke umiddelbart kan løse, til side. Det gør, at du er mere til stede i nuet og får en sjov og spændende måned. Du har styr på din økonomi, så hvorfor ikke forkæle dig selv og dine nærmeste. Vær impulsiv og bryd rutinerne, der må gerne ske noget, så du føler, at du lever.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er skøn fokus på kærlighed og romantik. Selvfølgelig, hvis du ikke selv er lidt udadvendt, så sker der ikke noget, men du kan få tingene til at ske. Prøv eventuelt med lidt internet dating, om ikke andet får du noget sjovt at tale om. Din partner vil sikkert forkæle dig, da du er virkelig tiltrækkende og skøn at være sammen med. Tag på en kæreste weekend, eller tag de små stunder i hverdagen, og gør dem til noget særligt.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

FISK

Der er ikke meget, du ikke kan. Det er fordi, du ikke er bange for at tage styringen og tage fat. Du behøver dog ikke stå med det hele selv, du kan samle en god gruppe, og I kan komme langt sammen. Der skal være tid til at ses med en god veninde eller flere, det er her, du samler energi og får de gode grin. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver nærmest en af de bedste måneder på året for kærligheden. Det gælder især, hvis du søger en partner. Der er ingen tvivl om, at du vil få op til flere tilbud, og det er så blot op til dig at vælge til og fra. Brug din intuition, den svigter dig ikke. Har du en partner, så fungerer i godt sammen i det daglige. Når I skal blive enige om det større ting, så kniber det. Tag et skridt tilbage og se tingene lidt udefra.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Jomfru

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og