Life&Beyond

Få en varmere december med disse frække julekalendere

(Drop) Sex i julen
INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er som om, man bare aldrig bliver for gammel til at tælle ned til december med en julekalender, right?? Vi elsker alle slags, uanset om det er med lækker chokolade, skønne skønhedsprodukter eller sågar en fræk overraskelse, som både dig og din partner kan få glæde af. Du får her 3 bud på frække julekalendere, som gør december mere hot, end den plejer at være.

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med disse lækre julekalendere

Sinful Classic Julekalender 2020, KØB HER
Denne julekalender er Skandinaviens mest solgte erotiske julekalender. Den er til parret, der har en smule eller ingen erfaring med sexlegetøj, men som gerne vil peppe sexlivet lidt op i december. Indholdet har en samlet værdi af 2.300 kroner, men kan købes til 795. Der medfølger desuden inspirationshæfte med guides til dagens frække overraskelse. Du skal være opmærksom på, at du skal være hurtigt ude, hvis du gerne vil have fingrene i denne julekalender, da den blev udsolgt på rekordtid sidste år. Du kan købe Sinful Classic Julekalender 2020 HER.
Sinful Deluxe Julekalender 2020, KØB HER
Denne frække julekalender er spækfyldt med luksusprodukter til både kvinder, mænd og par. Selve indholdet har en værdi af 3.700, men koster 1.295 kroner.
Julekalenderen indeholder 24 populære luksusprodukter til kvinder, mænd og par. Indholdet har en værdi af 3.700 kroner, men prisen er kun 1.295 kroner. Julekalenderen er fyldt med eksklusivt sexlegetøj, accessories til forførende forspil og produkter til blide bondagelege – tænk 50 shades of Grey. Du kan købe Sinful Deluxe Julekalender 2020 HER.
Sinful Advent Julekalender 2020, KØB HER
Denne adventskalender er en limited edition og findes kun i et begrænset antal. Den er til jer, der måske synes, at 24 produkter er lige i overkanten. Julekalenderen har fire låger, som i alt gemmer på 12 frække produkter, som lægger op til at udforske hinanden på nye måder. Produkterne kan nydes af både kvinder, mænd og par og har en samlet værdi af 2.100 kr., men koster 995 kroner.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *