[single_post_category_name]

Her er de mest almindelige datingtyper

Måske dater du gennem en datingapp lige nu, eller også har du måske gjort det tidligere? Så har du sikkert mødt en hel del forskellige typer. Den, der stiller masser af spørgsmål, den, der gerne vil ses med det samme, eller den, der bare er ude efter din opmærksomhed. Sammen med Ane Hagen, som er dating mentor og matchmaker, har datingappen happn identificeret nogle almindelige typer i datingjunglen.

LÆS OGSÅ: Få en varmere december med disse frække julekalendere

“Når man leder efter en partner online, er det vigtigt at være bevidst om de underliggende årsager til, at mennesker er aktive i datingapps. Der er dem, der er aktive for at finde en partner eller udvide deres sociale netværk. Og så er der dem, der er ude efter bekræftelse, ” siger Ane Hagen, dating mentor og matchmaker.

Den, der keder sig

Kan du genkende situationen, hvor du og dit crush skriver med hinanden, det er sjovt, lidt flirtende og intenst, men det bliver ikke til mere? I skriver måske til og med dagligt og lærer hinanden mere og mere at kende, men I taler aldrig om at ses i virkeligheden. Hvis du foreslår, at I mødes, får du højst sandsynligt et svævende svar.

“Det er dem, som bare er med for sjov. Dette er som regel typen, der keder sig, og som håber på nogle flirts, uden at det bliver til mere end det. Personen kan pludselig forsvinde eller holde op med at svare for derefter at vende tilbage, næste gang han/hun keder sig,” siger Ane Hagen.

Den overseriøse

Måske er du stødt på typen, som stiller mange og personlige spørgsmål, og som virkelig vil lære dig at kende, inden I mødes rigtigt? I skriver om jeres familier, job, livretter og drømmerejser. I skriver formodentlig ret længe, og måske taler I telefon, inden I ses. Det varer nok lidt, inden I mødes, men når I går på jeres første date, har I allerede ret godt styr på hinanden.

“Jeg kalder det den overseriøse type. Ofte er personen bange for at begå fejl og vil vide så meget som muligt, inden vedkommende bestemmer sig for at mødes med nogen. Disse typer tester og stiller mange spørgsmål for at sikre, at de passer godt sammen med deres crush” siger Ane Hagen.

Den utålmodige

Du har et nyt Crush, og I begynder at skrive sammen, men det varer ikke længe, måske kun efter et ‘hej’, før dit crush spørger, om I skal ses. Denne type er ikke vild med at skrive sammen og vil hellere mødes med det samme for at se, om det klikker i virkeligheden.

“Den utålmodige type er den, der vil mødes med det samme, næsten uden at sige ‘hej’. Ofte synes personen, at det er bedre at lære hinanden at kende i virkeligheden, men nogle gange kan det også skyldes, at de har problemer med at kommunikere skriftligt og synes, at det er svært,” siger Ane Hagen.

Den, der søger selskab en aften

Det er fredag aften, du får en notifikation, og der kommer en nyt Crush. Du får en ny notifikation, og dit crush har skrevet til dig. I begynder at skrive, og det er sjovt og flirtende. Måske bestemmer I jer for at mødes, eller også skriver du igen dagen efter, men så er dit crush ikke lige så engageret. Kan du nikke genkendende til det? Så er du sandsynligvis stødt på typen, der vil have underholdning bare for en aften.

“En del af dem, der bruger datingapps, leder efter nogen at have sex med – de kan dog samtidig lede efter en seriøs partner. Derfor er det vigtigt, at du, som leder efter et langvarigt forhold, er bevidst om, hvad du søger. Det er også godt at huske på, at selvom den person, du møder, har sagt, at han/hun leder efter et seriøst forhold, behøver det ikke betyde, at det er sammen med dig,” siger Ane Hagen.

Den, der søger bekræftelse

Et nyt Crush – du skriver noget, men får ikke noget svar. Så er du måske stødt på typen, som kun vil have Crushes for opmærksomhedens skyld, men som ikke er interesseret i andet end det.

“Der er mange, som bruger datingapps for at få opmærksomhed og bekræftelse. Nogle har måske endda et forhold, men vil gerne se, hvordan de klarer sig på singlemarkedet. Det kan også handle om, at personen bruger bekræftelsen til at komme sig over en eks eller et crush, der ikke endte så godt,” siger Ane Hagen.

“Det er vigtigt at kende de forskellige datingtyper for at vide, hvem du bør undgå og på den måde kunne fokusere på alle de mennesker, der har samme mål med dating som dig. På den måde bliver det nemmere at finde den rigtige og udvikle det forhold, som netop du er ude efter,” siger Marine Ravinet, Head of Trends hos happn.

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide