Månedens Getaway: Nydelse & små katastrofer

Info:


Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi.

Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter.

Derudover holder hun foredrag, workshops, underviser og er fast skribent hos ChriChri.dk.

Læs mere på www.amandalagoni.dk

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor og kone. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet, som så mange andre, og oplever også, at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand Mads Marcus, besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med, til inspiration til getaways, og til parforholdet

LÆS OGSÅ: Fælles ansvar er en and

I starten af oktober skete der det magiske, at begge børn pludselig skulle afsted på overnatning og spejdertur i det samme døgn. Hallelujah! Jer der har børn under 13 ved, at det er armene-i-vejret-pop-champagnen – fedt når sådan noget sker. Vores børn er 7 og 9 år gamle, og alle get-aways og dates de sidste 9 år, har været nøje planlagt med barnepasning flere måneder i forvejen. Faktisk forholder det sig sådan, at vi ikke har været afsted på kæreste-tur uden børn i næsten et år… Så denne var virkelig tiltrængt..

Nu bliver det lidt privat…

Til hverdag er jeg altså ikke nogen femme-fatale eller sand sex-killing. Jeg er en helt almindelig kvinde og mor, der som så mange andre, er godt tilfreds med hverdags-sex og den hurtige quickie. Men når jeg kommer væk hjemmefra på Hotel, med hvide dyner, Champagne og god tid, så sker der en slags forvandling. Jeg kommer i kontakt med en helt anden side af min seksualitet, af mig. Det er jeg ret sikker på at jeg ikke er ene om. Familielivet er mange ting, men sexet er ikke en af dem. Og det er heller ikke meningen. Derfor er det oplagt at flytte parforholdet væk fra hjemmet, for at “være kærester” i en anden kontekst, end den familiære og hjemlige, som – lets face it – ikke er vildt fordrende for gnisten og begæret. Men det er der heldigvis råd for – getaways er et af dem.

Jeg er lidt besværlig, når det kommer til at finde et hotel eller et ophold, som jeg gerne vil på. Jeg går sindssygt meget op i æstetik og rene linier, og værelset ikke er pænt, så kan det nærmest tage lysten fra mig. Rammen gør virkelig noget for erotikken. Og det er jo en individuel smagssag. Mads kunne tage de fleste steder hen og have det dejligt. På dette punkt er han meget fleksibel. Det er mig, der kan bruge timer på at finde det helt rigtige.

Og det synes jeg, vi gjorde denne gang. Vi bookede et ophold på Comwell Borupgaard. Opholdet var inklusiv 3-retters middag, velkomst-drink, spa og morgenmad. Det var virkelig dejligt, at vi ikke skulle tage stilling til noget andet end, hvilken vin vi ville drikke. Så er der mere tid til at nyde og bare være. Og så ligger det i Snekkersten, så der er rig mulighed for lange gåture i den smukke natur.

Vi starter altid med bobler. Når vi tager på getaway, starter vi næsten altid med bobler af en art. (her skal vi selvfølgelig skrive, at man skal drikke ansvarligt – ik?) Men altså… Når ungerne er afleveret eller hentet eller hvad de nu skal, så er bobler en dejlig hjælp til lige at komme ned i gear, og starte nydelsesmaskinen. Og denne tur var ingen undtagelse. Vi gik direkte på værelset med en flaske Cremant. Værelset var heldigvis lige så pænt og simpelt som håbet, og her sad vi i 2 timer og drak cremant og bestilte Cæsar Salat via roomservice, og bare snakkede og snakkede. Uden at blive forstyrret af hverken børn eller arbejde. Det er så dejligt at blive mindet om, at vi stadig kan snakke i timer. Og vi havde såmænd fortsat med at snakke dér, hvis ikke vi ville nå i spaen inden middagen.

Og her kommer en anbefaling – køb en lille køletaske, stor nok til en flaske bobler / lemonade, 2 glas, et køleelement og et par fyrfadslys. Så kan man klare det meste.

Små katastrofer

Dejligt afslappede og med bobler i blodet og åbne hjerter, begav vi os ned i den indendørs spa. Vi var kun lige kommet ind i spaen, da min telefon ringede. Det var vores søn Arons, spejderleder. Aron havde skåret sig på en dolk og skulle på skadestuen.

Noooo!?! Nu var vi lige landet i voksenland med promille og tilgængelige kroppe, og så kommer der alligevel en forstyrrelse. Da ingen af os kunne køre grundet boblerne (ja, det kan man jo kalde uansvarligt, men hvad er oddsene for en tur på skadestuen det ene døgn vi er væk?!), fik jeg fat i Arons gudmor, som bor lige ved siden af spejderhytten. Hun hentede ham, tog på skadestuen og kørte ham tilbage igen. Så vi blev på hotellet. Vi gik ud i den udendørs spa (da der var lidt mange mennesker i den indendørs for vores smag), og lå i boblebadet for os selv i en time og kiggede op på træer og den grå himmel. Det var magisk! Og en smule ambivalent, da vi vidste, at mens vi lå der og nød hinanden, sad Aron og min veninde på skadestuen. Hedigvis var det ikke slemt og hans Gudmor Louise, er hans bonusmor, så det var klart det næst bedste.

Det var dog ikke den eneste lille forstyrrelse… Jeg havde taget et par fyrfadslys med, da mange hotelværelser er lidt aromatisk belyst. Det var dog egentlig ikke tilfældet på Borupgård – de har dejlig belysning. Men efter den dejlige tre-retters middag og 2 skønne vine, synes jeg nu alligevel, der skulle gang i de der fyrfadslys. Mens vi hygger os, lugter der pludselig mærkeligt, og i næste øjeblik står der flammer op fra en af de fine puder. Argh! Der var kun vin i nærheden til at slukke ild med, så jeg slukkede den på gulvtæppet i ren panik. Det var hverken kønt eller velduftende.

Så kan vi også føje brandstifter til cv’et.

Men når det nu er sagt, kan jeg anbefale at have et par fyrfadslys med på en getaway. Det løfter stemningen. Romantik er rammen vi skaber. Et lille duftlys eller fyrfadslys kan løfte ethvert hotelværelse.

Og næste morgen da vi tjekkede ud, fortalte vi hvad der var sket og at vi selvfølgelig ville betale for den ødelagte pude. (gulvtæppet var intakt – pyh!) De sagde med den største selvfølgelighed, at det skulle vi ikke tænke på, og at de bare håbede vi havde nydt opholdet. God stil! (og opholdet var købt og betalt – ingen særlig service til os…)

Så på trods af en times kø til 1813 og små ildebrande – havde vi et fantastisk ophold.

Vi kan virkelig anbefale en getaway til Borupgård. Æstetisk, lækkert, god service og i dejlige omgivelser. Vi glæder os allerede til næste måned – sådan et døgn gør underværker for parforholdet!

Fra 1-5
Romantisk stemning; 4 stjerner
Mad; 4 stjerner
Komfort; 4 stjerner
Ro; 3 stjerner
Hygge; 3 stjerner
Kvalitet for pengene; 4 stjerner

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450