4 gode bud på adventsgaven til din kæreste

Har du aftalt med din partner, at I giver hinanden adventsgaver eller har du tænkt dig at overrasket ham med en god én af slagsen, så har vi her fundet fire lækre fund, som han helt sikkert vil sætte pris på at åbne.

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med disse lækre julekalendere

Chokoladejulekalender fra Simply Chocolate

Denne chokoladejulekalender har 30 låger med 2 stykker lækker chokolade i hver, og er perfekt som gave til første søndag i advent. Og så kan man jo håbe, at kæresten forstår et lille hint om, hvem han skal dele indholdet med 😉

KØB HER

Julesweater fra jule-sweater.dk

Hvilken mand ville ikke sætte pris på en flot julesweater, vi spørger bare?! På den måde hjælper du ham også mod at få en tøjkrise juleaften.

KØB HER

Frækt legetøj fra Sinful

For at være ærlig så er dette nok den pakke, der vil vække mest glæde hos din partner. I hvert fald hvis han er typen, der godt kan lide, når du giver ham frække overraskelser, og denne parvibrator vil I begge få glæde af, win win!

KØB HER

Lidt lækkert til huden fra The Body Shop

Har du også en partner, der kan finde på at stjæle lidt fra dine hudplejeprodukter, når hans egen hud føles tør eller trænger til at blive renset? Så er du bestemt ikke den eneste. Dette sæt fra The Body Shop henvender sig særligt til mænd og både opfrisker og fugter huden, og er perfekt til mænd med lidt for lange fingre! (Serien er desuden testet på mænd, og ikke på dyr)

KØB HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være