Life&Beyond

Bliv klar til jul med disse skønne julebøger

INDEHOLDER REKLAMELINKS // Foto: Shutterstock

Det ville være løgn, hvis vi påstod, at vi ikke er oppe at køre over, at det snart er jul. Kan vi blive enige om, at vi i den grad trænger til hyggestemning, julelys og forkælelse?! I år skal den virkelig have hele armen – hjemmelavede kranse, kalenderlys, julebag og hvad der ellers hører med for at skabe den helt rigtige julestemning. Her har vi fundet 7 skønne bøger, der alle giver tips, opskrifter og guides til, hvordan du får julet maks ud derhjemme.

LÆS OGSÅ: Tæl ned til jul med disse lækre julekalendere

Min Jul af Mette Blomsterberg

I Min Jul af Mette Blomsterberg får du intet mindre end 65 skønne opskrifter, der alle har et touch af jul. Du finder både opskrifter på småkagekreationer, konfekt, fyldte chokolader, julevafler, osv. osv. Du er garanteret en sød og lækker jul med denne bog, og der er taget højde for, at julen er en travl tid, så de fleste af opskrifterne er nemme at gå til. Dog findes der også et par af den avancerede slags, hvor Mette Blomsterberg folder sit talent ud. Som en ekstra bonus får du Blomsterbergs helt egen julemenu og forslag til, hvordan den kan videreudvikles med lækre salater.

KØB HER

Den store gør det selv-bog om JUL – Nye kreative ideer til din egen hjemmelavede jul af Lene Nissen

Er du typen, der elsker et godt DIY-projekt? Så er denne julebog helt sikkert noget for dig. Du får guides til, hvordan man laver utraditionelle kranse til døren, sjovt og spiseligt pynt, personlig indpakning og masser af julepynt. Der er fokus på genbrug og redesign af eksisterende ting, så du undgår at skulle ud og investere en masse penge i materialer.

KØB HER

Sarah Skarums julebog

Denne bog gør alt for, at du ikke skal få for meget julestress. Julen kan nemlig være en meget travl tid – især hvis man gerne vil nå at pynte op, sende julekort, købe gaver, bage kager, besøge familie, se julekalender, deltage i julearrangementer og ja, alt hvad der ellers hører med. Sarah Skarum har fundet de gyldne regler til, hvordan man undgår julestress uden at gå ned på jul. Det kræver lister, måske nogle lavere forventninger og måske at holde jul på en ny måde. Du får desuden 40 lækre juleopskrifter.

KØB HER

Simones juleklip af Simone Thorup Eriksen

Med “Simones Juleklip” har du mulighed for både at lave dit eget julepynt, samt at få lidt kvalitetstid med den nærmeste familie. Der er nemlig skabeloner til forskelligt julepynt, som både store og små kan lave. Du finder fx guides til kræmmerhuse, sprælleræve, bordkort, mistelten (der ikke fælder), til og fra kort og meget andet, der gør julen lidt mere personlig.

KØB HER

Krans af Lars Jon

Floristen Lars Jon kommer i denne bog med 25 inspirerende ideer til, hvordan du kan lave dine egne kranse – både til advent og til døren og hvor en krans ellers ville passe ind. Du kan lære enkle teknikker til at tørre og presse blomster, samt til at binde og dekorere smukke kranse.

KØB HER

Vegansk julemad – plantebaserede opskrifter til jul og julefrokost af Thomas Erex

Julemad behøver ikke at være = and, gås eller gris. Og i Thomas Erex’ “Vegansk Julemad” får du en masse plantebaserede opskrifter – både til jul og til julens forskellige arrangementer. Den giver inspiration til alternativer og supplementer til det klassiske julebord, og de sikre at ingen går sultne i seng. Opskrifterne strækker sig fra lækkerier til pålæg, hovedretter og forskelligt tilbehør.

KØB HER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *