[single_post_category_name]

Dit horoskop: November

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ:

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Når du kommer til anden halvdel af måneden, vil du opleve, at du får meget mere energi. Mange ting vil falde på plads for dig både personligt. og når det kommer til dine mål og projekter. Inden for de næste måneder vil du føle, at du er kommet på rette hylde arbejdsmæssigt, og det giver tillige gode sociale muligheder.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Den bedste periode for kærlighed og parforhold er sidst på måneden fra omkring den 20. Her vil du og din partner være i stand til at overkomme eventuelle forskelle i ønsker og værdier. Får I talt sammen, går I en god tid i møde. Er du single, er der bestemt mulighed for at finde en partner. Det kan pludselig gå meget stærkt, og mødet kan komme i stand via de sociale medier eller en dating-app. Vær selektiv, men nysgerrig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vægt eller Skorpion

TYR

Du vil opleve dage, hvor det kniber med energien, og her skal du lytte til din krop og slappe af. Hvis du kører på, til trods for udmattelse, kan du ende med en forkølelse eller lignende. Gør gerne en status og tænk over, hvad dine ønsker er, for det kommende år. Der bliver særdeles stor fokus på arbejde og karriere.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En af de bedste måneder på hele året venter dig. Der er harmoni og balance i dit parforhold, og du værdsætter virkelig din partner. Find på romantiske ting, I kan foretage jer i de stille øjeblikke, forkælelse skal der til. Du kan møde en potentiel partner, hvis du ikke er i et forhold. Det kan være én, det er i din daglige omgangskreds, eller en ven af en ven. Vær åben overfor en introduktion, og tag det stille og roligt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Skorpion eller Stenbuk

 TVILLING

Spændende muligheder viser sig jobmæssigt. Leder du efter et nyt arbejde, er det i denne måned, du skal gøre en ekstra indsats. Heldet er på din side, så du skal bare være parart og sikker på, hvad du ønsker dig. Du vil være særlig kreativ, så kast dig gerne ud i diverse boligprojekter eller andet, der interesserer dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du går ind i en periode, hvor du føler dig mere social end ellers. De nuværende restrektioner er derfor særlig svære for dig. Brug din fantasi og find på spændende ting, du kan foretage dig sammen med din partner, det løsner også op for eventuelle tidligere gniderier. Gåture, hvor du medbringer noget varmt at drikke, er perfekt til dating. I får derved en god snak, og det kan lede til mere, hvis du er interesseret.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tvilling og Løve

KREBS

Efter et par mere travle og prøvende måneder, kan du slappe lidt af. Tempoet falder nemlig en anelse, og du kan samle op og skabe overblik. Alle kreative projekter kommer godt fra start, og du får succes med det, du begynder på. Der skal også være tid til at tale med gode venner, så grib telefonen og tag kontakt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en skøn harmoni i dit parforhold, hvor du og din partner nyder hinanden. I har ikke de store behov for at komme ud, for jer er det lige så godt at gøre noget særligt ud af hverdagen. Tøv ikke med at gøre opmærksom på dine behov, din partner vil gerne være der for dig. Hvis du er single, vil anden halvdel af måneden være bedst til flirt og romantik. En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tyr og Krebs

LØVE

Det er de nære ting, der vil optage dig mest; familie, venner og din bolig. Der er mange, der vil trække på dig, som har brug for din hjælp og råd. Nogle gange er det nok, hvis du bare lytter, og ikke prøver at løse tingene. Få orden på opgaver og projekter, så du kan komme videre med det nye, der snart viser sig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Eftersom det ikke er muligt at komme så meget ud som ellers, så bliver der ikke helt så meget flirten for dig, der ikke er i et forhold. Det bliver derfor en mere stille måned på det område. Det er dig, der skal tage initiativ, hvis der skal ske noget. Har du en partner, nyder du, hvis I tager på små udflugter. En køretur med en hyggelig frokost er sagen. I kan også med held være fælles om boligprojekter, det bliver sjovt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Fisk og Vægt

 

JOMFRU

Der er ikke arbejde og karriere, der optager dig mest, selvom en god klarhed indfinder sig og, hvor der tidligere har været udfordringer, finder du løsninger. Der er også en god fokus på økonomi og penge, du kan få en uventet indtægt eller finde steder, hvor du kan spare. Brug lidt ekstra på at forkæle familien.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner har samme værdier, og I er meget hurtige til at komme til enighed om vigtige spørgsmål. Der vil være mulighed for dejlige, romantiske stunder, og det vil I begge nyde. Hvis du ikke er i et parforhold, vil der være en mulighed for at lave om på dette. Det er vigtigt for dig, at du tager det et skridt ad gangen, der skal være fælles værdier, og samtidig skal du mærke det både i hjertet og mentalt.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

VÆGT

Det er ikke den optimale måned til ny læring heller ikke, hvis det er dig, der skal lærer fra dig. Til gengæld kommer rutineopgaver let fra hånden. I anden halvdel af måneden vil du have helt i alt, hvad der har med penge og investeringer at gøre. Du kan også foretage nogle gode køb, så start med julegaverne.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Gniderier kan opstå i første halvdel af måneden. Herefter vil I være i stand til at løse konflikterne. Du har en skøn udstråling, og det giver mulighed for romantiske øjeblikke og en dejlig samhørighed. Hvis du ikke er i et forhold, så vil du tiltrække en dejlig interesse fra andre. Der er ikke så mange sociale muligheder som ellers, men der bliver mulighed for at møde en spændende, mulig partner.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

SKORPION

Du kan få det stort set, som du vil have det. Det er dig, der sætter dagsordene, og det bliver en dejlig måned. Du er god til at samarbejde og tale med andre, men du kan til tider føle dig mere træt end ellers, og her er det vigtigt, at du lytter til din krop. Tag en timeout eller to, så du ikke bliver helt drænet. Find også tid til gode venner.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En hemmelig flirt kan udvikle sig i spændende retning. Det kan også være en gammel flamme, der atter melder sig. Inden du ser dig om, kan du være i et parforhold, hvis du slipper kontrollen lidt, går det nemlig hurtigt. For dig, der er i et forhold, bliver det en skøn tid. Der er ikke tvivl om, at I begge gør en ekstra indsats for at skabe både harmoni og romantiske stunder. Kast jer ud i fælles projekter.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve og Tyr

SKYTTE

Spændende ting venter dig i denne måned. Det er stort set på alle områder, så tøv ikke med at kaste dig over de muligheder, der viser sig. Du har en god energi, og du er samtidig god til at lægge planer for det kommende år. Tag fat i gode venner, og lav gerne nogle telefonaftaler, så I holder kontakten.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner er også din bedste ven. Hvis du føler dig trist eller har brug for støtte, så er den derfor ikke langt væk. I vil være enige om jeres værdier, og finder sikkert på noget spændende nyt. Det kan være investering i boligprojekter eller andet kreativt. Hvis du ikke er i et forhold, vil du opleve, at et venskab udvikler sig i mere romantisk retning. Det er bestemt noget, du skal være åben overfor, det kan blive virkelig godt.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs og Vandbærer

STENBUK

Når det kommer til arbejde og karriere, bliver det en noget turbulent måned. Ændringer sker hurtigt, og det er ikke altid inden for din kontrol. Det er ikke noget, du kan bekæmpe, du må ”ride stormen af”. Inden længe kommer du over på den anden side, og kan arbejde fremad herfra, så bevar optimismen.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sæt kærligheden på dagsordenen. Giver du dit parforhold opmærksomhed, vil det virkelig blomstre. Giv klart udtryk for, hvad du ønsker dig af din partner, så er der ingen gættekonkurrencer, og det skaber glæde og harmoni. Selvom det ikke er muligt at være så social som ellers, så virker det ikke som om, du har svært ved at tiltrække dig interesse. Du kan lave om på din single status, hvis du selv ønsker det.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Fisk

VANDBÆRER

Vær god ved dig selv, dit helbred kan halte lidt, og der er derfor vigtigt, at du ikke presser dig selv for hård lige nu. Det går godt på arbejdsfronten og med din karriere, du har også relativt let ved at nå dine mål. Derfor kan du også fokusere på at slappe af med familien eller få gode venner, uden dårlig samvittighed.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du vil nyde at komme lidt ud sammen med din partner. Når I oplever noget sammen, giver det jer begge ny energi. Det behøver ikke at være det helt vilde for, at det bliver hyggeligt og godt. Hvis du er single, så skal du også ud, før der sker noget på det romantisk område. Hvis du dater, så prøv at finde på andre måder og steder at mødes på, end den traditionelle kaffe aftale. Måske en time eller to på et museum.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vædder og Jomfru

FISK

Dit overblik er godt, og du har mange ressourcer, du kan bruge til at opnå dine mål. Det bliver en virkelig god måned, hvor du også kan få afsluttet mange af dine igangværende opgaver. Herefter kan du lægge nye, ambitiøse mål for det kommende år. Du er inde i en virkelig god trend, og det bør du udnytte.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner kan overtaske dig i denne måned, og det bliver på den positive måde. Denne er nemlig meget impulsiv, og det bliver ikke kedeligt. Selv fælles rutineopgaver bliver sjove, når I er sammen om dem. Hvis du er single, kan du også overraskes over, hvor hurtigt der kan blive lavet om på det. Du skal bare vove at tage en chance, og tage et skridt ud i det, der ellers vil gøre dig usikker, du kommer ikke til at fortryde.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide