[single_post_category_name]

Her er forsiden til det nye ChriChri Magasin!

Hold nu fast, hvor har vi bare glædet os til, at vi kunne afsløre dette for jer!!!

LÆS OGSÅ: Når smilet bliver bredere og øjnene stråler mere..

Er det nemt at lave et magasin på 192 sider i en tid, hvor en corona-pandemi hærger?

NEJ! Men, men, men det hele er heldigvis faldet på plads og det nyeste ChriChri magasin er netop sendt i tryk, og vi glæder os SÅÅÅÅ meget til at vise jer resultatet. For selvom der har været ubekendte udfordringer på vejen dertil, så synes vi faktisk, at vi har præsteret at lave det fedeste magasin nogensinde!

Temaet denne gang er SoMe og derfor er forsiden noget anderledes, end hvad den plejer at være. Den er nemlig skudt med en mobiltelefon – og fotografen bag er Signe Eflund, som er Christianes frisør og makeup-artist.

Hvad kan du forvente:

I magasinet kan du glæde dig til at læse et stort og ærligt interview med Irina Olsen, der fortæller, hvordan hun målrettet og med en del udfordringer undervejs, er endt med at være en af Danmarks største beauty-influencere. Vi kommer helt tæt på skønne Maria Lucias tanker om at være gravid og nybagt mor. Få anbefalinger til uhyggelige true-crime podcasts. Lær at lave de lækreste (og instagram-venlige) opskrifter og få en masse mode-, skønhed– og boliginspiration, samt meget, meget, meget mere.

Vil du sikre dig at være en af de første til at modtage det nye magasin, kan du tilmelde dig som abonnent HER. Du kan herefter regne med at modtage det i postkassen inden for de næste 10 hverdage.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide