[single_post_category_name]

Om køkkentrends og køkkener man kan samle selv

Reform startede med at lave løsninger, der passede til IKEA-køkkener, så man kunne “hacke” sig til et federe eller bare et “nyt” køkken – se bare på Stine Goyas smukke guldkøkken!

Som noget helt nyt har Reform for nyligt lavet deres helt egne design- og arkitekttegnede kabinetter, som du endda kan samle selv vha. deres unikke og patenterede klik-system. Ja, du læste rigtigt, du behøver faktisk hverken værktøj eller skruer for at sætte kabinetterne op (… dog skal du nok regne med at få brugt værktøjskassen, når lågerne skal monteres). Køkkenerne er allerede blevet godt modtaget, og vi er især misundelige Marie Jedigs smukke pastelfarvede køkken. Vi har interviewet de to stiftere bag Reform, Jeppe Christensen og Michael Andersen om deres motivation for at iværksætte Reform, samt om deres bud på, hvilke køkkentrends vi vil se i fremtiden.

LÆS OGSÅ: 3 gode bud på let og lækker aftensmad

Hvad fik jer i gang med Reform?
Vores forretningskonceptet går ud på at tilbyde design- og arkitekttegnede køkkener til en pris, der er tilgængelig for så mange som muligt. Vi har allieret os med nogle af verdens førende arkitekter og designere som Bjarke Ingels, Norm Architects, Muller Van Severen og Cecilie Manz. De her talentfulde arkitekter og designere hjælper med at designe nye serier af køkkenfronter og bordplader, der skal leve op til vores ambition om at skubbe til køkkenets grænser. De specialdesignede elementer kombineres så enten med vores egne kabinetter eller IKEAs elementer for at kunne tilbyde et veldesignet og -produceret køkken, men til en meget imødekommende pris.

Hvor får I jeres inspiration fra?
Michael: I Reform regi møder vi mange mennesker, der er interesseret i design, og som skubber grænser. Det er inspirerende og en af grundene til, at jeg har verdens bedste job.
Jeppe: Michael og jeg rejser en del for at besøge designere, partnere og leverandører – jeg synes ofte ,at jeg finder inspiration i disse besøg. Derudover har jeg en naturlig interesse i design og kunst, så meget inspiration kommer via Sociale Medier som Pinterest og Instagram.

Hvem henvender Reform sig til?
Michael: Jeg håber vi henvender os til mange forskellige mennesker. Selvfølgelig især dem, der er ekstra designinteresserede, men det er vigtigt for mig, at mange slags personligheder kan identificere sig med vores brand.
Jeppe: Personer med et moderne perspektiv og en naturlig interesse i design – med det mener jeg, at Reforms grundlæggende DNA er at have et fremadskuende perspektiv – vi vil gerne udfordre det, der er der nu – og det gør vi oftest igennem en meget design-drevet tilgang.

Foto: Marie Jedig

Hvordan ser jeres egne, personlige drømmekøkkener ud?
Michael: Jeg bor mest i Berlin i øjeblikket, og der har jeg et farvet mixet MATCH-køkken. I København, hvor jeg er de fleste weekender, har jeg et blåt BASIS køkken. Jeg laver altid alle måltider til min familie, og jeg elsker at stå i køkkenet. Begge køkkener fungerer virkeligt godt for mig. Jeg tror dog mit drømmekøkken er i Italien 🙂 God vin, sea food, frugt og havet …
Jeppe: Jeg har selv Muller Van Severen design – det er meget tæt på mit drømmekøkken – lige nu er det et mix af alle deres farver – jeg kunne måske godt forestille mig at gå all In på et helt grønt 🙂

Hvilken køkkentrend tror I, man vil se de kommende år?
Michael: Jeg tror generelt, folk bliver mere modige, og jeg glæder mig til det. Vi ser allerede at folk mikser designs, materialer og køkkentype, og der kommer meget mere af den slags.
Jeppe: Flere åbne og mixede køkkener – Og så bliver folk bare generelt mere modige med deres køkkener – og det synes jeg er en god trend, der gerne må blive ved med at fortsætte.

Foto: Marie Jedig

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide