Adventskonkurrence: Vind en valgfri sofa fra ILVA

ANNONCE FOR ILVA

Der findes gode konkurrencer, og så findes der FANTASTISKE konkurrencer, og den her er en af sidstnævnte. Ja, det er faktisk sådan en præmie, der får os lidt til at ærgre os over, at vi ikke kan deltage selv.

LÆS OGSÅ: Nu kan du ENDELIG købe The SoMe Issue!

I anledningen af 2. søndag i Advent har du nemlig mulighed for at vinde en valgfri sofa fra ILVA! Så uanset om du er til en stor flyder, en sovesofa eller en farverig en af slagsen, så burde der altså være noget for dig. Eneste krav er, at den ikke må koste mere end 30.000, men det burde nu heller ikke være så svært at finde 😉 Det værste ved denne konkurrencen er egentlig, at det bliver svært at beslutte sig, for ILVA har altså over 300 forskellige slags at vælge imellem!

Så trænger stuen til fornyelse, eller kunne du godt bruge en ekstra julegave til dig selv, så er det bare med at deltage i konkurrencen. Det eneste du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet i den hvide boks.

Held og lykke! <3

 

 

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores 
persondatapolitik, som kan læses her 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Sarah Naldal Nielsen

    Det ville være fantastisk at vinde en ny sofa 😍🤞🤞efter små børn og en hvalp er det lidt tiltrængt 😂

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være