Christiane: Disse julefilm SKAL jeg se hver jul!

Julen står for døren og sikke et år, det har været. Er jeg den eneste, der både synes, det er gået sindssygt hurtigt, men samtidig også vildt langsomt?! Altså jeg synes fx sidste års jul ligger så langt væk, men samtidig kan jeg ikke forstå, at det er 8(!!!!) måneder siden, at der var lockdown i hele Danmark.

LÆS OGSÅ: Julegaver til Disney-elskeren

De fleste har vist forstået, at jeg elsker, elsker, ELSKER jul, og jeg elsker at gå max all in. Og i år har jeg set frem til det mere end nogensinde, synes jeg. For hvis der er noget, at det her år har fået mig til at indse, så er det, hvor værdifuld tiden er med ens nærmeste, og jeg glæder mig sindssygt meget til at julehygge med mine kære.

Jeg har forskellige traditioner, som jeg holder mig til hvert år. En af dem er at se julefilm. Det er et must! Og en rigtig god og hyggelig måde at komme i den rette stemning på. Mine tre yndlings er nogle, man kan se med hele familien, og det gør det endnu bedre! Faktisk kan jeg godt finde på at se mange i løbet af sådan en december, men de her tre, er MUST SEE!

Foto: CMORE

2: Love Actually

Åhhh… Musikken… Stemningen… Humoren… Og de tårer, der følger med, når Emma Thompson åbner den “forkerte” julegave. Elsker alt ved denne film og den hjælper altid på julehumøret (selvom det nu sjældent fejler. haha).

Se den på CMore her (Lige nu kan du se serier helt gratis i 30 dage på CMORE. Du tilmelder dig HER.)

1: Fars Fede Juleferie 1&2

Den her har jeg set, siden jeg var barn og den vækker SÅ mange gode minder. Jeg griner stadig de samme steder og elsker generelt de sene 80’er vibes som filmene har.

Se den C More HER (Lige nu kan du se serier helt gratis i 30 dage på CMORE. Du tilmelder dig HER.)

Foto: Netflix

3: Klaus

Ja, nu kommer der lige lidt ananas i egen juice, for det kan godt være, at jeg selv har været med til at indspille den, men det er trods alt ikke mig, der har lavet den! Og det er virkelig en god og sjov julefilm, som både voksne og børn får noget ud af at se, og det er altså et kæmpe plus i min bog!

Kom gerne med jeres julefilms-anbefalinger, jeg er altid frisk på at udvide min horisont!

Se den på Netflix

Juleknus fra Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og