Disse gaver bliver kvinder og mænd mest glade for at modtage

Julen er lige om hjørnet og mange par er gået i tænkeboks over, hvad de skal finde på at overraske hinanden med. At finde en gave er måske ikke så svært, udfordringen er derimod at finde på noget, som vil frembringe det største smil hos modtageren.

LÆS OGSÅ: De skønneste juleoutfits til hele familien

Med det i tankerne har online markedspladsen OnBuy.com lavet en undersøgelse, hvor  2.538 personer i et forhold fik tilsendt 15 forskellige typer gaver, som de skulle give til deres partner. Deltagerne fik desuden en pulsmåler, som skulle måle partnerens hjerterytme, både før og efter de havde modtaget deres gave. Formålet med studiet var at finde ud af, hvilke type gaver, der gør os mest begejstrede. Resultaterne viste sig at være bemærkelsesværdige.

Det viste sig, at den slags gave som kvinderne i forholdene generelt blev mest glade for at modtage, var smykker. Det fik deres puls til at stige med 65%! På andenpladsen var det elektronik, der fik pulsen til at stige med 63%. På tredjepladsen kom den klassiske parfume-gave og på fjerdepladsen lå tasker og punge, med bøger lige i hælene.

Interessant var det, at sexlegetøj havde samme effekt på både kvinder og mænd.

De gaver, som kvinderne var mindst begejstrede for at modtage, var mad/desserter, sportsudstyr og alkohol.

Hos mændene var det de elektroniske gaver, der scorede højst på listen over ting, de blev mest begejstrede for at modtage. Derefter kom computerspil, sportsudstyr og sko.

Som tidligere nævnt blev mænd og kvinder lige glade for at modtage sexlegetøj, og sjovt nok havde bøger samme effekt på begge køn. Det der vækkede mindst begejstring hos mændene var toiletsager, planter og tasker og punge.

Så vil du bringe smilet frem hos din partner, er det måske ikke en toilettaske og en potteplante, du skal overraske ham med 😉

Julegaver til kvinden i dit liv

Infinity-ring fra Halberstadt, Køb her.

Signatur parfume fra Chloé, Køb her

Hårtørrer fra Dyson, Køb her 


Parvibrator fra We-Vibe, Køb her

Julegaver til manden i dit liv

MateBook fra HUAWEI, Køb her

Sneakers fra Adidas, Køb her

Liverpool fodboldtrøje fra Nike (manden følger desværre ikke med 😉 ), Køb her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og