Dit horoskop: December

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse julefilm SKAL jeg se hver jul!

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Du må lige sætte en slutspurt ind her sidst på året. Du kan ikke tillade dig at slappe af, hvis du gerne lige vil i mål. Det er muligt for dig at få et nyt job, eller du kan forberede dig til et skift i det kommende år. Det bliver fremover i mindre grad en single præstation fra din side med et samarbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især først på måneden bliver der mulighed for romantik. Du og din partner har det dejligt sammen, og I nyder i den grad julemåneden. Sørg for at komme ud sammen og opleve noget, om det så bare er en gåtur og en kop varm kakao. Find din optimistiske side frem og tal om fælles planer for det kommende år. Et du ikke i et forhold, så kan et venskab udvikle sig i mere romantisk retning, sidst på måneden.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Tyr og Fisk

TYR

Alt, hvad der er nyt, vil fange din interesse. Kast dig derfor over nogle gode bøger eller andet, der udvider din horisont. Når det kommer til arbejde og karriere, så sæt tempoet lidt ned, du kan træffe forhastede beslutninger, og dit stressniveau er også for højt. Du glemmer at hygge dig og være i nuet.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er masser af kærlighed i luften, hvis du bare er opmærksom på din partners behov. Du har travlt, så måske prioritere du ikke dit forhold nok? I har alle muligheder for en dejlig jul sammen, men det kommer ikke af sig selv. Hvis du er single og ønsker at lave om på dette, så bliver det en december måned med flere chancer for dette. Der er ikke tvivl om, du nyder at flirte, så hold dig ikke tilbage.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

TVILLING

Du hygger dig i det daglige, både hjemme og på dit arbejde. Du får sikkert nogle gode snakke med kollegaer og laver også noget, du kan lide. Det er en af dine yndlingstider på året, så du forstår også at forkæle dem omkring dig. Det er ikke så socialt, som du kunne ønske dig, men der sker alligevel lidt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Forkæl dig selv og din partner i hverdagen. I nyder begge at udnytte de stille stunder, I har sammen, til en god snak og planlægning af fælles mål. Eventuelle tidligere udfordringer vil lige så stille blive løst, og juleharmonien indfinder sig. Hvis du ikke er i et forhold, så bliver det lettere at lave om på dette. Begrænsninger løftes, både dem du selv er skyld i, samt dem vi alle er blevet pålagt. Du går et godt år i møde.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

KREBS

Se på dine mønstre overfor andre, får du sagt fra og sat grænser? Det kan du med held lave om på, hvis det ikke er tilfældet. Det vil hjælpe dig fremover, så du ikke bliver udnyttet. Det bliver en god og rolig måned på dit arbejde og hjemme. Du er kreativ, og dine opgaver og projekter lykkes for dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kast dig ud i kreative projekter sammen med din partner, I nyder at have noget at være fælles om. Der er en dejlig balance i det daglige, og I skaber rammerne om en god jul. I det nye år kan I få nogle udfordringer, så start allerede nu med at få talt sammen om fælles mål og værdier, det kan spare jeg for stress og irritation. Er du ikke i et forhold, skal du gøre en indsats, hvis du vil ændre på dette.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs

LØVE

Der er en god balance i denne måned mellem det hyggelige og arbejdet. Du forstår at få ting fra hånden, når du skal, men samtidig være i nuet og værdsætte de små ting. Tingene bliver lettere for dig i det daglige, og du vil være i stand til at slappe mere af. Brug derfor noget tid på dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Familien optager jer begge i denne måned, og det bliver en skøn tid. I vil være i stand til at løse de udfordringer, der opstår, uden det går ud over den gode stemning. Kreative projekter bringer jer også tættere sammen. Hold dig ikke tilbage, når du får ideer, men involver din partner, denne er med ”på den værste”. Er du single, så tag gerne en chance, du vil ikke fortryde, din single status kan hurtigt ændre sig.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Skytte og Vædder

JOMFRU

En dejlig harmoni i familien skaber en dejlig ramme for julen. Der er ikke så mange arrangementer, men du får meget ud af at hygge med de nærmeste. Kreative projekter kommer bedre fra start, men arbejdsmæssigt får du mere ansvar, og det bliver nødvendigt at strukturerer og prioritere mere.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner har fart på, og denne kan godt glemme, at I faktisk er to, der skal planlægge sammen. Det vil irritere dig, da du ikke er så god til overraskelser af denne slags. Det er bedst for jeres forhold, hvis du ikke hænger dig i småting, der egentlig er ubetydelige. Vær åben omkring dine ønsker og behov. Er du ikke i et forhold, tyder det bestemt på, at du kan finde en dejlig og romantisk juleflirt.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tvilling og Tyr

 

VÆGT

Du finder masser af skønne julegaver, og du får god værdi for dine penge. Forkæl også gerne dig selv lidt, du fortjener det bestemt. Der opstår desværre forsinkelser og ændringer i dine planer, men er du fleksibel, så får du tingene til at fungere, uden du behøver at ærgre dig eller blive irriteret.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er vigtigt for jer, at du og din partner er på bølgelængde og har samme værdier. Sæt jer gerne ned og afstem forventninger til denne hyggelige december, og læg planer I begge er tilfredse med. Der er ikke noget, I ikke kan tale om, hvis I bare gør en indsats og samtidig lytter. Hvis du ikke er i et forhold, så gå ikke på kompromis. Hvis en person ikke føles autentisk, så hold dig væk og date en ny.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Fisk og Skorpion

SKORPION

Hold dig ikke tilbage, men kast dig ud i julen, skru op for stemningen og slå dig løs. Det er de nære ting, der betyder noget for dig lige nu, og du har det fint med at trække dig lidt tilbage og lade karriere og job vente lidt. Lad dig ikke stresse af mennesker, der ikke er i din nære cirkel, og sig nej, når du mener det.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især i første halvdel af måneden vil du have succes med online-dating, hvis du er single. Hold dig ikke tilbage, spændende ting kan opstå. Du er god til at kommunikere, så derfor kan du også let finde ud af, om en person er noget for dig. Er du i et forhold, bliver du ekstra forkælet, du har nemlig en skøn og charmerende udstråling. Der er ydermere en god tiltrækning mellem dig og din partner.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Løve og Vandbærer

SKYTTE

Det er helt ok, hvis du er lidt egoistisk. Du kommer nemlig langt mod dine mål, hvis du får tid til at koncentrerer dig om det, du ønsker. Pas på julebudgettet, du kan bruge alt for mange penge, men på den anden side, skal du heller ikke være nærig. Find dit indre legebarn frem, du elsker denne tid på året.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fra medio december står alt i kærlighedens tegn, heldig er din partner at have dig. Du bringer glæde og ro, og du er slet ikke til at ”stå for”. Lad dig forkæle og find på noget aktivt, I kan foretage jer sammen, det skaber samhørighed. Er du single, så kast dig gerne ud i en juleflirt. Du nyder og har brug for opmærksomheden. Du skal dog også selv være opsøgende, telefon date i starten, eller gå en tur.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs og Tvilling

STENBUK

Gør en status i denne måned, tænk tilbage på all de ting, du har været igennem, de seneste år. Det gør dig sikkert helt træt, men du har så meget at se frem til. Læg derfor planer for det kommende år, de skal være inspirerende og sjove, du har nemlig taget din tørn med ansvar og hårdt arbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har brug for at trække dig lidt ind i dig selv, men din partner må meget gerne give dig omsorg og vise, at der bliver sat pris på dig. Du har brug for selv at slippe kontrollen lidt, og bare tænke. Vær åben omkring dine behov, forhåbentlig vil din partner forstå det, for ellers skaber det en kløft imellem jer. Er du single, så kan en hemmelig flirt udvikle sig til mere. Sørg for, at I har samme værdier.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Jomfru

VANDBÆRER

At være sammen med venner gør dig glad, det kan være svært lige nu, så brug teknologien til at ses i stedet. Du får ny energi og inspireres af en god samtale og et godt grin. Du kan blive fanget af en tristhed og tvivl på dig selv, men det har du bestemt ingen grund til. Du gør det godt, så ros dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har brug for tosomhed, så er du ikke i et forhold, må du være udadvendt og tage initiativ. Du holder mest af at møde en potentiel partner personligt, men er det ikke muligt, må du flirte via telefonen mv. Har du en partner, så nyder du denne tid, hvor I kan være mere sammen og bare holde fri. Lad ikke hverdagens rutiner overvælde jer, men find på små dates, hvor I kan hygge om hinanden.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

FISK

Det bliver en god måned, du vil opnå de ting, du sætter dig for, og du vil nyde vejen mod dine mål. Der opstår nogle bump på vejen, da det ikke er alle, du arbejder lige godt sammen med, men du vil være i stand til at gå udenom problemerne, hvis du bare er opmærksom. Kast dig ud i alle julens glæder.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En skøn tid venter uanset om du er i et forhold eller, du er single. Der er ingen tvivl om, at du og din partner er gode til at kommunikere, og det skaber en dejlig harmoni og mange skønne stunder. Find tid til intimitet og flirt, det giver jer begge masser af ny energi. Hvis du er single, kan du møde en partner gennem nogle fælles venner. Vær ikke bange for at bede andre sætte dig op med en blind date.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være