Glædelig jul fra Christiane

Kære Alle.

Sikke et år. Puha, man får helt sved på panden af at tænke tilbage!! Et udfordrende år for mange – og os på ChriChri-redaktionen er da heller ikke gået helt fri af udfordringerne. Men vi har klaret det – og det er kun pga. jer, at vi stadig er her <3 Tak for støtten, opbakningen og den virtuelle kærlighed!

2020 har været et crazy år på så mange parametre, og det er blevet så anderledes, end hvad vi havde regnet med, da vi hoppede ind i det nye år for snart et år siden. Men det har samtidig også været et år, hvor jeg personligt virkelig har fået brugt tid sammen med mine allernærmeste, og det har været værdsat.

I aften skal bruges på at kigge på alle de gode ting, året har bragt med sig, og på at være endnu mere taknemmelig over, at man rent faktisk har mulighed for at holde jul. Det er desværre ikke alle forundt.

Jeg ønsker dig en rigtig, rigtig glædelig jul. Både til dig, der skal holde den med dine nærmeste, til dig der er nødt til at udskyde den lidt pga. isolation, til dig der er nødt til at tage på arbejde for at hjælpe andre i julen, og til alle jer andre!

xx Christiane

Ps. husk, at hvis du har brug for lidt ekstra underholdning i juledagene, så kan du bestille det nyeste ChriChri Magasin The SoMe Issue HER (Jeg lover, at der er masser af inspiration, og intet jul i bladet ;-)) 

LÆS OGSÅ: Jeres bedste anbefalinger: Julefilm

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide