Nu kan du ENDELIG købe The SoMe Issue!

The SoMe Issue is finally here!!! 

Det er næsten ikke til at tro, hvor mange udfordringer vi har haft med at få det her magasin på gaden. At lave et magasin på næsten 200 sider midt i en pandemi er ikke sådan ligetil, skulle vi ellers hilse at sige. Men nu er det her altså, og vi vil godt garantere, at det har været den lille ekstra ventetid værd. En lille før-julegave om man vil 😉

LÆS OGSÅ: Her er forsiden til det nye ChriChri Magasin!

Vi har glædet os SÅ meget til at præsentere det for jer, for der er faktisk ikke nogen tvivl om, at hver gang vi udgiver et nyt magasin, så er det DET.BEDSTE.EVER! Haha.

  • I The SoMe Issue kan du læse et stort interview med Irina Olsen, der fortæller, hvordan det er at leve af sine sociale medier, om hvilke tanker hun gør sig om at opdrage sin datter i en tidsalder med de sociale medier, og hendes bedste råd til, hvordan man undgår at lade dem påvirke en på en negativ måde.
  • Du bliver lukket indenfor i tre smukke, stilede hjem, og får masser af inspiration til boligindretningen – for hvis der er noget, man kan bruge tiden på lige nu, så er det da at forny hjemmet en smule.
  • Skønne Maria Lucia deler sine tanker om at være “gravid på de sociale medier”, og hvordan hendes oplevelse med at blive mor har været.
  • Der er masser af munddrivende opskrifter, som med garanti vil pynte dit Instagram-feed
  • Vores rejseguides er skiftet ud med gode fifs til ferier i Danmark
  • Signe Eflund guider til en smuk og naturlig makeup, og Kenny Anker kommer med sine bedste råd til, hvordan du får smukke bryn
  • Og meget, meget, MEGET mere (der er som sagt næsten 200 sider, så vi vil godt love, at det er pengene værd)

Du kan købe The SoMe Issue online HER, hvis du mere er til at købe det i en fysisk butik, kan du se en forhandleroversigt HER.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og