[single_post_category_name]

Dit horoskop: Januar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Sørg for at dyrke noget motion i denne måned, uden at overgøre det. Det får dig i balance og giver overskud. Det bliver en god måned for karrieren, du vil nærmest være flyvende, især i anden halvdel af måneden. Det er derfor også nu, du skal sætte alt ind, hvis du ønsker dig et nyt job.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er der forhold fra fortiden, du ikke helt har gjort op med, så vil det følelsesmæssige vende tilbage og hjemsøge dig. Det kan virke ødelæggende for det forhold, du har nu – men i stedet, så prøv at se på dine mønstre og gør dig fri af fortiden Er du single, bliver det også en måned, hvor du kan gøre noget nyt, noget der virker bedre. Falder du for de samme typer, får du også de samme resultater. Gør du noget nyt vil du overraskes.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling eller Skorpion

TYR

Du er nærmest flyvende, og passer du ikke på, vil alt din nye energi føre til stress. Du skal passe på med ikke at sætte alt for meget i gang, selv du har kun de timer i døgnet, der nu er. Første halvdel af måneden kan blive prøvende, og det er vigtigt, at du gør status, så tingene ikke løber fra dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er ikke kærligheden, der optager dig mest i denne måned. Faktisk kan du overse din partner eller være irritabel, da denne ligefrem føles i vejen. Dit fundament vil altid være vigtigt, derfor må du også prøve at være lidt mere medgørlig. Er du single, tiltrækkes andre af din energi, men det er ikke alle, du skal spilde din tid på. Det skal være sjovt eller spændende, ellers vil du hurtigt være videre.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skytte eller Løve

TVILLING

Du har mange gode ideer, men det kræver en del energi for at føre dem ud i liver, en energi, som du ikke helt har lige nu. Føler du, at du bliver holdt tilbage, kan det være fordi, du ikke har planer, der er gode nok. Det er vigtigt, at du er struktureret og klar, inden du begynder at få tingene til at ske.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er masser af kærlighed i luften i årets første måned, det kan dog være, at du bliver nød til at opsøge den selv, hvis du er single. Hold dig ikke tilbage, men tag initiativ. Her du en partner vil denne være særlig opmærksom og romantisk. Det er vigtigt, at du også er opmærksom, så det ikke kun går en vej. I har virkelig muligheden for at pleje jeres forhold, og det skaber harmoni, der vil vare lang tid.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

KREBS

Egentlig har du brug for at slappe mere af end ellers. Men du føler dig social og har brug for at lægge planer og tale med andre. Du vil sikkert være mere på telefonen end ellers, men det er også vigtigt nu, hvor du ikke kan komme så meget ud. Du nyder at have en dialog med dine kollegaer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er god til at pleje kærligheden i dagligdagen. Du forkæler din partner og gør noget særligt ud af de hyggelige stunder i hverdagen. Handling betyder mere end ord, og du sætter pris på, når din partner tager initiativ. Vær åben omkring dine ønsker og behov. Er du ikke i et forhold, kan du finde kærligheden gennem dit daglige arbejde eller, gennem dine daglige rutiner. Du kan blive meget forelsket.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

LØVE

Store arbejdsmæssige gennembrud kan forekomme, hvis du også selv arbejder for det. Der er ikke tvivl om, at måneden står i karrierens tegn, men pas på med, hvad du siger ja til, det kan gå for hurtigt. Det er vigtigt, at du har hele dig med, inden du foretager vigtige skridt. Tal også med andre og få gode råd.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

I arbejder godt sammen, dig og din partner. Fælles projekter bringer jer tættere sammen, og det giver mange sjove stunder. I det daglige kan du dog bedst lide, når det er dig, der sætter dagsordenen, så der ikke påstår uenighed. Er du single, så kan der bestemt blive mulighed for en flirt, især sidst på måneden. Det kan være gennem online dating. Det kan så udvikle sige yderligere i månederne der kommer.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling

JOMFRU

Der er god fokus på dit arbejde, hvor der løbende vil være udfordringer, som du skal løse. Det bliver dog ikke noget problem for dig, du arbejder nemlig godt sammen med dine kollegaer. Det skal ikke være arbejde det hele, sørg også for, at du laver noget, som du finder sjovt, gerne sammen med børn.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Skøn harmoni på hjemmefronten giver ekstra energi til parforholdet. Der er mulighed for romantiske stunder, hvis du tager den med ro. Det er ikke rammerne, der betyder noget, men den nærhed, I sammen kan skabe. Er du ikke i et forhold, bliver det ikke den mest spændende måned, desværre. Det er svært for dig at komme ud og møde nye mennesker, og du føler ikke intimitet ved onlinedating.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

VÆGT

Fokuser på din familie og boligen. Det giver dig stor tilfredshed at få ryddet op og lige ordnet nogle hængepartier. Involver alle og få skabt lidt fornyelse, det giver mere energi, fremadrettet. Familien betyder meget for dig, og du nyder at være sammen med børn, slip kontrollen lidt og lad dig føre med.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, har du brug for, at der sker noget. Du er ikke så seriøs, men det kan blive til en del flirt, online. Det bringer mange smil på læben, og så kan du senere beslutte dig for, hvad du egentlig ønsker. Er du i et parforhold, så er der en dejlig stemning mellem jer. I taler godt sammen, når I arbejder på fælles projekter eller bare nyder en af de stille stunder. Lad ikke udefrakommende stress påvirke dit forhold.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

SKORPION

Tag dig tid til at gøre status, du behøver ikke at presse dig selv for at opnå det, du gerne vil. Du vil nok mene, at året starter langsomt, men find din tålmodige side frem, så kan du være klar, når det hele går løs. Der er en god fokus på din økonomi, du kan forbedre din indtjening eller sparre på nogle udgifter.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Tag en snak med din partner om drømme og mål for året. Det er vigtigt, at I har de samme værdier, det forhindrer mange gniderier og uenighed senere. Få også talt om penge, så I sammen kan spare til det fælles gode. Er du single, sker der sikkert ikke så meget, som du kunne ønske dig. Du er ikke meget udadvendt, og det er heller ikke helt let for dig, at du ikke kan være så social.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Tyr og Krebs

SKYTTE

Du er god til at fokusere og finde en indre ro, når tingene ikke går helt, som du håber på. Normalt ligger det ikke til dig at være meget tålmodig, men lige nu, er du god til bare at være i nuet. Der sker noget uventet på dit daglige arbejde, og det bliver spændende. Tag imod de muligheder og chancer, der viser sig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Anden halvdel af måneden bliver bedst, for dig ser er ikke er i et forhold. Du har en skøn udstråling, og du tiltrækker potentielle partnere, der har de samme værdier som dig. Du skal ikke gå for meget på kompromis, der er bedre muligheder. Er du i et forhold, så bliver du forkælet og værdsat. Gør opmærksom på dine behov og ønsker, og find tid til intimitet, det giver en god samhørighed.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

STENBUK

En fantastisk måned venter dig. Du har haft så mange forhindringer, så alt vil føles let, men du er samtidig inde i en skøn periode. Du kan læne dig tilbage og nyde det, eller sætte turbo på og nå langt mod dine mål. Du kan tabe dig, hvis du ønsker det, og du har masser af virkelig god energi, du kan bruge.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Også i kærligheden gør du det godt. Leg lidt med online dating, det går meget bedre, end du tænker. Du skal ikke holde dig tilbage, om ikke andet får du nogle sjove oplevelser. Er du i et parforhold, så læg noget energi her. Du har meget energi og unikke ideer, så hiv fat i din partner og få lagt planer for året. Du har brug for støtte til dine projekter, og i det hele taget en positiv stemning og god kommunikation.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

VANDBÆRER

Du har brug for frihed og for at være uafhængig. Samtidig har du mulighed for stor personlig udvikling, så det er faktisk helt ok, at du er lidt egoistisk, og tænker på dig selv. Du har virkelig mange muligheder i år, men du kommer også til at arbejde for det og foretage nogle justeringer i dine mønstre.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En hemmelig flirt kan udvikle sig meget positivt i slutningen af måneden. Hold dig ikke tilbage, hvis det er kærlighed, du ønsker. Men du må også selv tage initiativ, hvis der skal ske noget. Har du en partner så hold ikke igen, hvis der er noget, du føler, I skal tale om. Du skal være god til at kommunikere dine ønsker og behov. Du kan være meget sort/hvid, men det gælder om at finde kompromiser.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Krebs og Skytte

FISK

Planlægning er vejen til succes, ikke med det samme, men på et senere tidspunkt. Få samlet alle dine ideer og se på, hvad du ønsker dig fremadrettet. Er du på rette kurs, eller er der noget, du skal have ændret på? Du nyder at tale med gode veninder, og du har brug for at pleje dine relationer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Brug tid sammen med din partner, I kan lægge nogle særdeles gode mål for resten af året. I vil være på samme bølgelængde, og det skaber en stærk samhørighed. Sidst på måneden har du brug for lidt tid alene, vær åben omkring det. Er du single, kan du blive introduceret for en potentiel partner gennem venner. Vær ikke bange for at sige ja tak til en blind date, det kan blive spændende.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vædder og Jomfru

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide