”Hvorfor bruge sexlegetøj?”

Info:

Iben Helena Mortensen

Redaktør hos Eroti.dk – Et sted, hvor du kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj

Mød Iben Helena Mortensen. Hun er 22 år og bosat i Aarhus. Til dagligt arbejder hun i IKEA og ved siden af arbejder hun som redaktør og produktanmelder hos online magasinet Eroti.dk. Et sted, hvor man kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj, og som har en mission om at normalisere brugen af sexlegetøj og sætte fokus på, at det er både sundt og almindeligt at udforske sig selv og sin partner seksuelt. 

Selv var Iben usikker og forvirret omkring sin seksualitet og grænser som teenager, og da hun ramte de tidlige 20’ere, besluttede hun sig for at vende usikkerheden til fascination og nysgerrighed på krop og seksuel aktivitet. 

Fremover vil du her på ChriChri kunne læse Ibens anbefalinger og guides til at udforske dig selv og dit sexliv.

LÆS OGSÅ: Ny trend: Denne type sexlegetøj er et kæmpehit

__________________________________

Er du singlekvinde og vil udforske din egen seksualitet? Eller har du en partner, du vil gøre det med? Har du nogensinde overvejet at inddrage sexlegetøj i soveværelset?

Til trods for at seksualitet stadig kan være et svært emne at tale om, så er åbenheden omkring sex alligevel blevet større. Vores evner til at italesætte det seksuelle, udforske det erotiske og sætte fokus på den nydelse og lyst, der er forbundet med emnet, har forbedret sig markant. Nysgerrigheden på tilfredsstillelse er vokset, og der er særligt ét sted, hvor en seksuel frisindethed glædeligt ses; nemlig på salget af sexlegetøj.

For danskernes vedkomne er det nemlig mere populært end nogensinde før at shoppe sexlegetøj. Faktisk er det nu lidt over halvdelen af danskerne, der ejer et erotisk produkt, hvad end det er et blindfold, en vibrator eller noget helt tredje. Er du også en af dem, der har sexlegetøj liggende i natbordsskuffen, eller har du måske aldrig prøvet det? Har du overvejet at købe noget, men ved ikke helt, hvor du skal starte?

Det var netop på baggrund af disse spørgsmål, at Eroti.dk blev etableret. Eroti er et online magasin, der har til formål at bringe guides, tests og anmeldelser om emnerne erotik og romantik. Vi består af en række eksperter, og har derudover et stort antal private legetøjstestere tilknyttet, som tester og anmelder alverdens produkter for os. Vores mission er at bringe folk tættere på sig selv og hinanden samt sætte fokus på seksualiteten – alt sammen ved hjælp af sexlegetøj. Det er også derfor, at vores tests og anmeldelser er skrevet af helt almindelige mennesker, som deler deres subjektive holdninger til produkterne. Vores guides er til gengæld skrevet af eksperter, så legen forbliver sikker, men stadig på et niveau, alle kan være med på.

Brugen af sexlegetøj er for alle; det handler bare om at finde det rette for dig. Det skal være sjovt og spændende at stimulere på nye måder, og der skal være plads til at udforske lege og fantasier. Særligt for dig som kvinde er der mange gode grunde til at begynde at bruge sexlegetøj – hvis ikke du allerede gør det. Som single lærer du din egen krop at kende, både din lyst og dine grænser – og bliver stimuleret samtidigt. Har du en partner, vil det styrke intimiteten mellem jer. Hvem ønsker desuden ikke at spice tingene i soveværelset op og gøre det lidt sjovere at udforske hinanden?

Kvinders udvalg af legetøj er enormt, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Skal det være en vibrator, en dildo eller noget helt tredje? Og skal den kun stimulere G-punktet eller klitoris – eller måske begge dele samtidigt? Herefter skal både kvalitet, pris, design og lignende overvejes. Det tager både tid og energi, og kan virke overvældende og forvirrende. Det eneste du behøver er en god guide – og den står vi klar med, uanset hvilket produkt, du er nysgerrig på.

Et fokus på stimulation af kroppen samt det fordelagtige ved at bruge sexlegetøj, er det, vi bestræber os på at aftabuisere. Er du derfor klar til at tage med os på en rejse gennem erotikkens verden og et sortiment af sensuelle, smukke og frække produkter? Så følg med her på ChriChri, hvor vi i de kommende måneder vil guide dig til at udforske dit sensuelle og seksuelle jeg. Noget du bestemt ikke vil gå glip af!

Ibens 3 favoritter lige nu:

 

Min første (og absolut største) favorit er Satisfyer Pro 2. Den lever virkelig op til det, den lover, og den pulserende trykbølgeenergi er virkelig revolutionerende. Den stimulerer blidt men alligevel målrettet, og er det absolut bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet. Se mere her.

Min anden favorit er Sinful Groove – en dildo af splintfrit glas. Materialet er måske lidt atypisk, men jeg synes virkelig, det er et lækkert produkt i god kvalitet. Jeg er helt vild med designet af dildoen, og jeg er faktisk kæmpe fan af materialet og de muligheder, man har med det! Se mere her.

Min tredje favorit er Frisky’s Bang Her Finger Vibrator. Et lille og helt simpelt produkt, hvor man virkelig kan optimere kvalitetstiden med sig selv, uden at man skal hive de helt store produkter frem. Jeg synes i hvert fald, den gør underværker, selvom størrelsen er beskeden. Se mere her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive