Sådan vælger du det rigtige sexlegetøj

Info:

Iben Helena Mortensen

Redaktør hos Eroti.dk – Et sted, hvor du kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj

Ser du som kvinde også en vigtighed i at udforske sig selv og sin seksualitet? Har du derfor besluttet dig for at spice alene-tiden op med sexlegetøj – men ved du ikke helt, hvordan du skal navigere i junglen af erotiske produkter?

LÆS OGSÅ: ”Hvorfor bruge sexlegetøj?”

At owne sin egen seksualitet er en stærk og frigørende egenskab at besidde, og bestemt noget mange higer efter. Særligt blandt kvinder har det for mange stor betydning at have en forståelse for sin egen krop, samt en nysgerrighed på de grænser og den nydelse, der er forbundet med det erotiske. Det handler om at udforske sig selv og tage kontrollen – noget som sexlegetøj i høj grad kan bidrage til. De utallige fordele og muligheder brugen af sexlegetøj kan give dig som kvinde, kan spille en enormt vigtig rolle i jagten på dit mere seksuelt frisindede jeg. Men hvordan finder du det helt rigtige produkt for dig? Og hvad skal du undgå, når du køber sexlegetøj?

En god guide kan gøre underværker. Her i indlægget vil jeg derfor på vegne af Eroti og ChriChri guide dig nærmere dit næste stykke sexlegetøj ved at præsentere dig for de forskellige muligheder, du som kvinde har, når det kommer til de stimulerende, pirrende og sanselige produkter. Der er dog nogle ting, det er vigtigt at tænke over, inden du begynder jagten. Særligt disse lægger vi hos Eroti vægt på:

 • Foretrækker jeg stimulation af klitoris eller G-punkt – eller begge samtidigt?
  Din stimulation og nydelse skal være i fokus, og den vigtigste overvejelse, du kan gøre dig, er derfor, hvor det føles rarest for dig at blive stimuleret. Er det på klitoris? Omkring G-punktet? Eller foretrækker du begge steder samtidigt?
 • Hvilket materiale skal produktet være lavet af?
  Silikone er det mest populære materiale, men der findes også produkter af f.eks. ABS-plast, glas og kirurgisk stål. Tænk derfor over, hvor fleksibelt dit produkt skal være, om det skal føles realistisk, eller hvad der opfylder dine behov. Overvej også om du kan tåle ftalater og latex! Mange produkter er ftalat- og latexfri, men det er ikke alle.
 • Hvad er mit budget?
  Vil du starte ud med et billigere produkt for lige at prøve det af først, eller foretrækker du at investere i et lidt dyrere produkt fra starten? Husk at i langt de fleste tilfælde hænger pris og kvalitet sammen, men du kan naturligvis også finde gode produkter i en fornuftig prisklasse.
 • Hvilke funktioner skal den have?
  Skal den kunne vibrere, trykbølgestimulere – eller være helt simpel og uden ekstra features? Skal det være et stort produkt, eller skal den være lille og diskret? Overvej også om du foretrækker, at den er genopladelig, eller om den gerne må bruge batterier – det er ofte noget, der samtidigt er afgørende for, hvorvidt produktet er vandtæt eller ej.

Dildoer

En dildo er i langt de fleste tilfælde et penis-formet produkt, der er simpelt og uden alverdens teknologiske funktioner. Dildoer kommer i mange former, farver og størrelser, og de ligner derfor nødvendigvis ikke det mandlige kønsorgan præcist. De er typisk lavet af medicinsk silikone eller ABS-plast, men man ser også dildoer af bl.a. kirurgisk stål, jelly og splintfrit glas. Fælles for langt de fleste dildoer er, at de har fokus på stimulation af G-punktet.

Elo G-punkts dildo, Køb her

Vibratorer

En vibrator er et produkt, der har en eller flere indbyggede motorer, der sørger for, at produktet vibrerer og stimulerer dig således. Vibratorer kommer i mange forskellige typer og varianter, men kan helt overordnet inddeles i store og små produkter. De store vibratorer er f.eks. rabbit-vibratorer, magic wands og dem, der ligner en dildo, men som kan vibrere – såkaldte dildo-vibratorer.

Der findes også et hav af små vibratorer. De mest populære er bullet-vibratorer, som har fokus på at stimulere det ydre af kønsorganet samt klitoris. Vibrator-æg hører også under de små af slagsen. Du kan finde mere inspiration til valg af den rigtige dildo her.

Rabbit genopladelig vibrator, Køb her

Svakom vibrator æg, Køb her

Stimulatorer

Stimulatorer (klitorisstimulatorer) er de produkter, der bruger den nyere og revolutionerende trykbølgeteknologi. Stimulatoren både puster og suger i omkring klitoris i utroligt høj fart, så de pulserende trykbølger stimulerer dig på en anderledes, men utroligt nydelsesfuld, måde. På den måde stimuleres du, uden at produktet er i direkte berøring med klitoris. Teknologien er blevet utroligt populær verden over – og særdeles vanedannende! Her kan du se med, når vi tester de bedste vibratorer.

Satifyer klitoris stimulator, Køb her

Womanizer klitoris stimulator, Køb her

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler er ikke et produkt, der bruges til seksuel tilfredsstillelse, men mere et træningsprodukt for dit underliv. Til trods for det, er bækkenbundskugler ganske populært – og god træning for dine nedre regioner. Ligesom alle andre steder, er det sundt at holde muskulaturen i underlivet ved lige, så den forbliver stærk. En stærk muskulatur i bækkenbunden kan faktisk også gøre dine orgasmer mere intense – win win!

Dykker man længere ned i verdenen af erotiske produkter til kvinder, støder man også på analt sexlegetøj, vis popularitet ligeledes er steget de seneste år. Du kan derudover støde på realistiske sexdukker, større sexmaskiner, dilatorsæt – og meget andet. At finde det rigtige sexlegetøj er en ganske individuel sag, og der er heldigvis hverken rigtigt eller forkert. Jeg håber derfor, at denne simple guide har ledt dig tættere på idéen om, hvad der lever op til dine krav og behov. Når det kommer til sexlegetøj, er det nemlig dig og dit klimaks, der er vigtigst – god leg!

Sæt med bækkenbundskugler, Køb her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være