Life&Beyond

Tilbring din weekend i selskab med disse 3 gode lydbøger

INDEHOLDER REKLAME // Foto: Shutterstock

Det er efterhånden begrænset, hvad man kan finde på af weekend-aktiviteter, medmindre det skal involvere rengøring, madlavning og vasketøj. Men et godt bud til en god weekendbeskæftigelse er at få noget frisk luft ved at gå en lang tur med en lydbog i ørerne – og få tankerne lidt væk fra alt der starter med co og slutter med -rona.

Her er tre gode bud på lydbøger til din weekend:

(pssst.. helt eksklusivt kan ChriChri’s læsere få 45 dage gratis hos lyd- og e-bogs app’en Nextstory. SE MERE HER)

Irina – Jeg rejser mig hver gang

I Irinas selvbiografi kan du komme med på rejsen fra at være skøjteprinsesse i Ukraine, til reality-deltager i Danmark og nu en af Danmarks største beauty-influencers. Irina lader os komme helt tæt på i sin kamp om at få lov til at være den, hun er.

Find bogen her.

Tvilling, yndling, grævling – Af Hella Joof

En selvbiografi og selvhjælpsbog fra vores elskede Hella Joof, der deler ud af sine egne livserfaringer – på godt og ondt. Elsker du Hellas andre bøger, vil du helt sikkert også sætte pris på denne, der indeholder både sorger og glæder og alt derimellem.

Find bogen her.

Stephanie: Fra ‘Årgang 0 til frihed’

Stephanie Siguenza van-der Watt fra ‘Årgang 0’ åbner op om sin konfliktfyldte barndom med svigt og sorg og om, hvordan det er at være vokset op med hele Danmark som tilskuere imens. En åben og ærlig fortælling, der lader os vide, hvem Stephanie fra Årgang 0 rigtig er.

Find bogen her.

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *