Klitorisstimulatorer – hvad og hvordan?

Info:

Iben Helena Mortensen

Redaktør hos Eroti.dk – Et sted, hvor du kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj

Mød Iben Helena Mortensen. Hun er 22 år og bosat i Aarhus. Til dagligt arbejder hun i IKEA og ved siden af arbejder hun som redaktør og produktanmelder hos online magasinet Eroti.dk. Et sted, hvor man kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj, og som har en mission om at normalisere brugen af sexlegetøj og sætte fokus på, at det er både sundt og almindeligt at udforske sig selv og sin partner seksuelt. 

Selv var Iben usikker og forvirret omkring sin seksualitet og grænser som teenager, og da hun ramte de tidlige 20’ere, besluttede hun sig for at vende usikkerheden til fascination og nysgerrighed på krop og seksuel aktivitet. 

Fremover vil du her på ChriChri kunne læse Ibens anbefalinger og guides til at udforske dig selv og dit sexliv.

______________________________

LÆS OGSÅ: “Hvorfor bruge sexlegetøj?”

”Diamanter er en piges bedste ven” sang kvindeikonet Marilyn Monroe tilbage i starten af 50’erne, og det er bestemt heller ikke svært at forstå fascinationen af de skinnende smykkesten. Den seksuelle udvikling og frigørelse, der har været siden, har sat sit præg på det moderne samfund. Kvindens bedste ven er nu, for manges vedkommende, ikke længere den funklende ædelsten, men den er erstattet af noget langt mere givende og stimulerende – nemlig sexlegetøj.

Blandt det fantastisk brede udvalg af erotiske produkter er der særligt ét, som på det seneste har taget verden med storm; klitorisstimulatoren. Den er blevet kaldt revolutionerende, den er blevet betegnet som en game-changer i sexlegetøjsverdenen, og er bestemt kommet for at blive. Men hvad er en klitorisstimulator helt præcist? Og hvad gør den så speciel?

Ordet ”klitorisstimulator” kan dække over de fleste produkter, der stimulerer klitoris, men det bruges hovedsageligt om produkter, der benytter sig af Pleasure Air-teknologien. Det er netop denne teknologi, der er epokegørende og adskiller denne type legetøj fra alt andet. Pleasure Air-teknologi er pulserende trykbølger, eller helt enkelt puste-suge-bevægelser, som stimulerer klitoris – dog uden direkte berøring. Teknologien kan sammenlignes med de pulserende ringe, der ses i vandoverfladen, når man lader dråber falde ned i vandet. Disse kontakt-frie trykbølger pulserer i ubeskrivelig høj hastighed, hvilket gør stimulationen både blid, dyb og intens på samme tid.

Da klitorisorgasmen er den, der er hyppigst blandt kvinder, kommer det derfor ikke bag på nogen, hvorfor Pleasure Air-teknologien er blevet taget imod med kyshånd. Der findes mange forskellige udgaver, varianter og producenter af klitorisstimulatoren, men særligt to brands brillerer: Satisfyer og Womanizer.

Satisfyer

Satisfyer er et af de førende brands, når det kommer til den innovative trykbølgeteknologi. Satisfyers produkter er simple og billige, og er lavet ud fra konceptet, at alle skal have råd til effektiv stimulation. Du har måske hørt om Satisfyer Pro 2, som er en af de mest solgte klitorisstimulatorer verden over?

Satifyer Pro 2, KØB HER

Womanizer

Womanizer er en anden innovativ producent af produkter med Pleasure Air-teknologi. Womanizer fokus er meget på det æstetiske og henvender sig til kvinder, der stiller krav til både design og stimulation, når de vælger sexlegetøj. Womanizer Premium er deres mest populære produkt – og er et hit blandt mange verden over.

Womanizer klitoris stimulator, KØB HER

Du ved nu, hvad Pleasure Air-teknologi er. Du ved også, hvad de mest populære stimulator-producenter har at byde på. Spørgsmålet er nu blot, hvilken stimulator der er den rette for dig? For at tage skridtet nærmere den rigtige beslutning, overvej da følgende:

 • Hvad er mit budget?
  Womanizers produkter er lækre og luksuriøse – men prisen er også i den lidt højere ende. Overvej om du vil investere i en Womanizer fra starten, eller om Satisfyer vil kunne leve op til dine krav.
 • Skal den have flere egenskaber?
  Både Womanizer og Satisfyer har også lavet versioner af Rabbit-vibratoren, lavet små diskrete stimulatorer osv. Overvej derfor, om dit produkt skal kunne stimulere flere steder på én gang, om det skal være ekstra rejsevenligt og lign.
 • Har jeg behov for ekstra features?
  Foretrækker du, at dit produkt er helt lydløst? Skal det være stænk-tæt eller helt vandtæt? Gør også overvejelser om antallet af pulseringsniveauer, samt hvorledes produktet skal være genopladeligt.
 • Er det æstetiske vigtigt for mig?
  Satisfyers produkter er tilfredsstillende som navnet antyder, men hvis du ønsker, at produktet ser lidt ekstra luksuriøst ud med fokus på detaljerne, så er en Womanizer måske mere dig.

Er du klar til at skifte diamanterne ud med nye, intense og langt mere givende oplevelser? Uanset om du vælger en Womanizer, Satisfyer eller en helt tredje stimulator, så er du garanteret pirrende oplevelser med et produkt, der er meget andet end bare et stykke legetøj. Vi lover dig, du ikke vil fortryde.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være