Vis os dit hjem: Emily Salomon

ANNONCE i samarbejde med ILVA

Kom med indenfor, når Emily Salomon byder velkommen i sit smukke, stilede hjem, hvor farverne er nedtonede og hvor møblerne er af en kvalitet, der kan holde til, at man bruger dem. Vi har her taget en snak med Emily om, hvad der inspirerer hende, når det kommer til indretning og stil.

– Hvordan vil du beskrive din indretning?

Hyggelig, varm og enkel. Skandinavisk med et lille drys boheme.

– Hvem bestemmer over indretningen hjemme hos jer?

Det gør jeg langt hen ad vejen. Men jeg har ikke fripas. Jeg clearer nye påfund med min kæreste, inden jeg bare gennemfører en ændring. Det er helt klart mig, der holder af at indrette, men han har også et godt øje for det og en mening. Som regel er vi ret enige, men af og til nedlægger han veto. Eller dømmer en plante ude, hvis den er blevet alt for stor og er ved at overtage rummet.

– Hvilke ting er især vigtige for dig i din indretning?

At det er rart og roligt for øjet at kigge på, samtidig med at det skal fungere i praksis. Man skal kunne leve og slappe af i sit hjem. Eksempelvis skal stole være smukke, men også behagelige at sidde og kunne tåle både børn og gæster. Osv.

– Hvad var afgørende for jeres valg af sofa?

At den var både rar og pæn. Og at den ikke var alt for sart og at betrækket kunne tages af, hvis uheldet var ude. Og sidst men slet ikke mindst at der var god og nok plads i den til os allesammen.

– Hvilket rum tilbringer I mest tid i?

Vores stue. Den er i direkte sammenhæng med køkken og spisestue, men selve stuen er der vi er allermest. Her er bogreol, legeområde, fjernsyn og sofa.

– Hvad er dine 3 bedste indretningstips?

Genanvend det du har. Brug det på nye måder, ryk rundt eller se om ikke en klat maling, kan give nyt liv til et gammelt møbel.

Køb ting i gode, holdbare materialer og tænk gerne over om det er noget, du også kan se dig selv være glad for om to år. Og endnu bedre fem år eller måske endda 10 år.

Mål op! Og mål så en gang til og tænk over også at måle lidt ‘luft’ ind. Det er virkelig noget, jeg selv skal øve mig på, men det lønner sig, når tingene rent faktisk passer godt ind i rummet (og kan være der) og ikke bare passer ind i ens fantasi.

Stjæl stilen

  1. Faceline plakat fra Ilva // 2. Focus Skænk fra Ilva // 3. Job væglampe fra Ilva // 4. Nybro Sofa fra Ilva // 5. Libra vase fra Ilva  // Siblo Ryatæppe fra Ilva //7. Fleet skænk fra Ilva // Jersey skrivebord fra Ilva

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være