De anderledes dildoer

Info

Iben Helena Mortensen

Redaktør hos Eroti.dk – Et sted, hvor du kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj

Mød Iben Helena Mortensen. Hun er 22 år og bosat i Aarhus. Til dagligt arbejder hun i IKEA og ved siden af arbejder hun som redaktør og produktanmelder hos online magasinet Eroti.dk. Et sted, hvor man kan finde guides til romantik, erotik og sexlegetøj, og som har en mission om at normalisere brugen af sexlegetøj og sætte fokus på, at det er både sundt og almindeligt at udforske sig selv og sin partner seksuelt. 

Selv var Iben usikker og forvirret omkring sin seksualitet og grænser som teenager, og da hun ramte de tidlige 20’ere, besluttede hun sig for at vende usikkerheden til fascination og nysgerrighed på krop og seksuel aktivitet. 

Fremover vil du her på ChriChri kunne læse Ibens anbefalinger og guides til at udforske dig selv og dit sexliv.


Sexploring – at udforske sex og seksualitet – er for mange kvinder kommet højere på to-do-listen i takt med at åbenheden omkring seksualitet er blevet større, og fokus på aftabuisering er blevet mere målrettet. Sexlegetøj er populært som aldrig før, og den moderne kvindes behov for at owne sin egen krop ses tydeligt. Dildoer er en af de mest populære kategorier blandt kvinder, når det kommer til sexlegetøj – og med god grund. Dildoer kommer nemlig i alverdens størrelser, former og materialer, og der er lagt op til timevis af nydelse med disse – hvad end de hede timer foregår i ”me, myself and I”-stemning, eller du befinder dig i det lune hjørne med en partner.

Selvom dildoen er et fantastisk stykke legetøj, kan den, som med alt andet, dog også blive ensformig i længden. Synes du heller ikke, din dildo tilfredsstiller dig på helt samme måde længere? Måske finder du den ikke lige så spændende som i begyndelsen, eller måske mangler du bare at prøve noget nyt – og anderledes? Vil du derfor tage din sexploring til et nyt niveau, hvor sanselighed og stimulation går endnu mere hånd i hånd?

Diversitet kommer til udtryk mange steder, men særligt ses der en stor forskelligartethed inden for dildoer. Den typiske dildo er lavet af silikone eller jelly, men der findes også andre materialer, der er mindst lige så effektive. Er du også nysgerrig på de sjove, finurlige og specielle af slagsen? Så læs med her. Når det kommer til sexlegetøj, er diversitet nemlig helt velkommen, og du vil blive overrasket over, hvilke frække, sensuelle og sanselige muligheder der er, når det kommer til de lidt mere anderledes dildoer.

Dildoer af glas

Ja, du læste helt rigtigt – og dildoer af glas er faktisk ganske populære. Det er naturligvis ikke almindeligt glas men ”premium borosilikatglas”, i daglig tale ”splintfrit glas”, så de er helt kropssikre – selv når det går vildt for sig. Glasset er yderst holdbart og brudsikkert, så du kan være ganske tryg, når du gør brug af den. De kommer også i alverdens størrelser, former og designs, men har alle det tilfælles, at de kan sætte ekstra meget gang i sanserne, hvis du bruger dem korrekt. Tænker du stadig, hvordan en glasdildo dog kan være ekstra stimulerende? Er du stadig ikke helt overbevist? Så lad os gå i detaljer med det.

Selvom glasdildoer naturligvis ikke er fleksible som dem af silikone, hvilket for nogen kan sætte gang i de skeptiske tanker, så har de uden tvivl nogle fordelagtige egenskaber, som gør dem til et pirrende selskab. Dildoer af glas kan bruges til temperaturleg, fordi de absorberer forskellige temperaturer langt bedre og hurtigere. Put din glasdildo i et varmt eller koldt vandbad inden brug, og lad den varme eller kølige fornemmelse ophidse og stimulere sanserne endnu mere.

Den manglende fleksibilitet er naturligvis heller ikke ufordelagtig. Dildoen kan nemlig stimulere dig meget målrettet, og er designet til netop dette formål. Jeg anbefaler denne yderst populære Sinful Groove Glasdildo, som har et effektivt kugledesign og en krum form, så den rammer helt perfekt hver gang.

Sinful Groove Glasdildo, KØB HER

Man kan både bruge vand- og silikonebaseret glidecreme til glasdildoer, men særligt silikonebaseret er ideelt, da det gør overfladen silkeblød. Er du alligevel blevet nysgerrig på denne type sexlegetøj? Så kan du læse meget mere om det lige her.

Dildoer af stål

En ståldildo kan lyde intimiderende og overvældende. Der er dog intet at være nervøs for, da ståldildoer er en lige så integreret del af sexlegetøjsverdenen, som de andre dildoer. De er lavet af medicinsk/kirurgisk stål, som er et kropsvenligt stål, der hverken ruster eller mister farve, og nikkelallergikere kan også benytte sig af disse. De er derfor helt sikre for dig at bruge.

Dildoer af kirurgisk stål kan, ligesom dem af glas, bruges til pirrende temperaturlege, hvor du kan opvarme eller afkøle dildoen inden brug for at udfordre sanserne. Luk øjnene og lad din hånd – eller din partners – føre dildoen blidt over kroppen og stimulere de erogene zoner, hvoraf den varmende eller kølende fornemmelse vil have en pirrende effekt. Dildoer af stål har typisk også en krum form eller et pirrende design, så de kan stimulere dig målrettet lige der, hvor du foretrækker det. De er oftest blankpolerede, så de får et elegant og sensuelt look. En silikonebaseret glidecreme vil kun gøre oplevelsen endnu mere fantastisk – og hvem kan sige nej til det?

Jeg anbefaler denne Njoy Pure Wand, som er god til begyndere såvel som erfarne. Vil du læse mere om de stilfulde ståldildoer? Så lad dig forføre ved at trykke her.

Njoy Pure Wand, KØB HER

Man kan aldrig udforske sig selv for meget, når det handler om krop og seksualitet. Hvad end dit nuværende legetøj er blevet for monotont, eller du blot vil prøve kræfter med de skæve, sjove og anderledes produkter, så er der både glas- og ståldildoer for enhver smag. Er du klar til at hylde diversiteten og sætte gang i sanserne? For det er vi.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være