De nye trends og tendenser til din stue

Indeholder reklamelinks

Vi er altid spændte på, hvordan boligtrenden udvikler sig og hvilke tendenser, vi kan se frem til at integrere i vores hjem. Derfor har vi taget en snak med Jane Høegh, som er Head of Design hos Ilva, og som guider til forårets tendenser for boligindretningen.

” Forårs- og sommerkollektionen 2021 tager os en tur tilbage til en af dansk møbelhistories mest skelsættende årtier, nemlig 1950’erne. 50’erne var kendetegnet ved gode møbler til overkommelige priser. Det såkaldte demokratiske design. Fokus var på lettere designs, masser af organiske former og håndværksmæssige detaljer. Form og funktion smeltede sammen og skabte det nye begreb ‘funktionelt design'”,  fortæller Jane.

Bastia Lænestol, 2.499 kr.

 

Selma sofa, 5.799 kr.

På farvefronten skal du også skele til 50’erne med dybe mættede farver og de mørkere træsorter. Grøn bliver en af de farver, du ikke kan gå udenom, og gerne i toner af støvet grøn, ligesom det også er de støvede og pudrede røde toner, der fortsætter med at dominere trendbilledet. “Dertil skal du også indrette dig med grå og douchede blå nuancer samt okker, som tilfører varme og dybde til de øvrige farvetoner.”, siger Jane Høegh.

Siena sofa, 15.999 kr.

Sidora spisebordsstol, 1.299 kr.

“Velour og fløjl er nogle af de materialer, der har fyldt mere de seneste år, og det gør sig stadig gældende. Disse materialer passer perfekt til designæstetikken fra 1950’erne. Derudover vil marmor og fransk flet fylde lidt mere”, siger Jane Høegh, der samtidig afslører, at tern er et mønster, som kommer til at dominere mere.

Tista sofa puf, 2.399 kr.

Polla lænestol og fodskammel, 1.499 kr.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og