Dit horoskop: April

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDEREN

Det bliver en brag af en måned! Der er nærmest ikke det, du ikke kan, hvis du beslutter dig for det. Du har en styrke som ingen anden, og du får held med de ting, du kaster dig ud i. Det er ikke lt, du kan planlægge, tingene kommer til dig, og det kan fører dig på helt uventede veje, men det bliver meget spændende.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden finder dig, også selvom du ikke leder efter den. Du har en skøn udstråling, som er svær at modstå, det kan ikke undgås, at du tiltrækker dig opmærksomhed. Det er nærmest op til dig, hvor søgende, du ønsker at være. Er du i et forhold, er der en skøn harmoni mellem dig og din partner. I kan blive helt forårsforelsket, så find på små sjove ting i hverdagen, der viser, at du holder af din partner.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

TYREN

Alle former for samarbejde går godt. Dog kan tingene gå lidt for hurtigt, og du kan blive unødigt stresset. Læg planer, gerne ambitiøse, men sørg også for, at du tager dig tid til en timeout. Du kan tjene lidt ekstra penge på at sælge noget, du ikke længere bruger. Men du er også hurtig til at bruge pengene igen.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har sikkert lyst til at være mere social end ellers. Du lægger gerne planer, og da de også involvere din partner, får I mange sjove stunder. Hold dig ikke tilbage, det bliver nemlig i den grad værdsat. Fælles planer gør jeres kærlighed dybere. Er du ikke i et forhold, kan du blive introduceret for en kommende partner af venner. Tag chancen og gå en tur med en blind date, det vil du ikke komme til at fortryde.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk og Fisk

TVILLINGEN

Du har fart på og bliver hurtig lidt utålmodig, hvis det ikke går så hurtigt, som du ønsker. Sidst på måneden er det som om, du ikke helt kan følge med alle de gode ideer, du har. Du må derfor prioritere, så du når det, du helst vil. Du har det også godt med at lære nye ting. Derfor skal der også være lidt tid til dette.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner er også din bedste ven. Du får støtte og gode råd, når du skal bruge det, så husk at fortælle, det er værdsat. Der er også mulighed for romantiske øjeblikke, og du kan hente følelser frem, som du måske tænkte var gået lidt tabt. Nyd foråret, og forkæl jer. Er du single, så vil en flirt senere udvikle sig i en dejlig retning. Det kan også være et venskab, som ændrer karakter, men alt dette finder du ud af i næste måned.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Skorpion eller Stenbuk

KREBSEN

Der er stor fokus på karriere og arbejde samt samarbejde. Det bliver derfor en rigtig arbejdsmåned. Det betyder dog ikke, at du også har overskuddet til det. Det kræver, at du slapper af ind i mellem, så du kan lade op og blive ved med at køre på. Du får dine gode ideer, når du har ro omkring dig, så der noget positivt ved det.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du kærligheden på dagsordenen, så kan du lave om på din single status. Du ønsker sikkert også romantik og en partner ved din side. Hold dig ikke tilbage fra at tage initiativ, det betaler sig bestemt i længden. Hvis du har en partner, så bring lidt fornyelse ind i jeres forhold. Det er dejligt at flirte, og det bringer jer tættere. Det tænder også en gnist, som I begge vil nyde. Læg fælles planer for fremtiden.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk og Jomfru

LØVEN

Især i anden halvdel af måneden kommer der en meget spændende fokus på job og karriere. Du kan få tilbudt et nyt job eller helt skifte retning. Beslutninger skal træffes hurtigt, og du skal lægge vægt på, at du får en ledende rolle. Det skal også føles helt rigtigt, og ikke gå imod nogle af dine værdier.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, kan du blive overrasket, pludselig befinder du dig i et forhold, du ikke troede var muligt. Det kan dog også være, at du har så travlt med alt muligt andet, at du ikke skænker kærligheden en tanke. Har du en partner, så involver denne i dine planer og tanker, du får ikke kun en god støtte, men det bringer jer også tættere på hinanden. Der må gerne ske noget, ellers kommer du til at kede dig.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

JOMFRUEN

Du kan få nye arbejdsopgaver, hvis du selv er opsøgende. Det vil medføre, at du skal lære noget nyt, hvilket du i den grad vil nyde. Der er en god fokus på økonomi sørg derfor for at gennemgå dit budget, der kan blandt andet være penge at spare på forsikringer og lån. Læg også planer med din partner, omkring økonomi.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er vigtigt, at du og din partner kommer godt ud af det med hinanden. Du vil nemlig være lidt mere stresset og sårbar end ellers. Tøv ikke med at fortælle, hvad du har behov for, det vil nemlig gøre tingene meget lettere. Er du ikke i et forhold, er du let at påvirke. Du lægger hele din energi i at flirte og er seriøs omkring tingene. Det er dog ikke sikkert, du ser helt klart, så pas lidt på med, hvad du tror på.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tyr og Krebs

VÆGTEN

Mange spændende mennesker krydser din vej i denne uge, og du kan udvide dit netværk. Det er ikke alle, du klinger lige godt med til en start, men giv det en chance, du bliver overrasket. Du har godt styr på dine projekter, og du kan komme længere, end du regner med. Det gælder om at være optimistisk og have en god struktur.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Lad din partner tage lidt over, så kan du læne dig tilbage og bare slappe af. Din partner overrasker på den positive og dejlige måde, så du kan godt glæde dig. Overse de små ting, der måske irriterer dig, men som ikke betyder så meget. Hvis du ikke er i et forhold, så kan der skabes noget spænding via en dating profil. Der er spændende tendenser, hvis du går den teknologiske vej. Ellers få venner til at finde en blind date.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Vandbærer

SKORPIONEN

Der er ikke meget, du ikke kan klare i det daglige. På dit daglige arbejde er du ikke bange for at tage styringen, og du får løst alle udfordringer på en meget kreativ måde. Andre vil se op til dig, og komme til dig for gode råd, især når de skal træffe beslutninger. Det kan til tider blive lidt for meget, så sig også fra.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du holder af at være aktiv sammen med din partner. Når I foretager jer noget sammen, giver det ny inspiration og mere energi. I er også gode til at lægge fælles planer, måske for en lille rejse senere på året, noget som I kan se frem til. Er du single, vil der være masser af mulighed for flirt. Du kommer til at se flere mennesker, end du har gjort længe, og det gør også, at der vil være romantik i luften.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Tyr

SKYTTEN

Det er ikke den mest udadvendte måned, du er social, men ikke til mange mennesker. Du nyder at være hjemme med familien og gode venner, og samtidig at få ordnet lidt i din bolig. Der kommer nogle overraskelser på dit daglige arbejde, og især i anden halvdel af måneden får du mere travlt end normalt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni på hjemmefronten, hvor kærligheden blomstrer. Du og din partner er gode til at enes og samarbejde om kreative projekter. I nyder mange romantiske stunder hjemme, for I behøver ikke meget andet end hinanden. Der kan opstå romantik og flirt, hvor du færdes i det daglige, uden du selv behøver at gøre mere for det. Det kan være starten på noget mere seriøst, der udvikler sig i de kommende måneder.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løven og Vægt

STENBUKKEN

Dit primære fokus er på boligprojekter og andre kreative tiltag. Du nyder at folde dig ud, og få tingene til at ske. Efter du har være i gang, vil boligen næsten ikke være til at kende igen, du har nemlig brug for fornyelse. Du har en meget stærk vilje, og den vil gavne dig, når du skal nå dine mål.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du tager gerne ledelsen i dit parforhold, men din partner er også ganske glimrende til at finde på spændende projekter. I er faktisk bedre sammen end hver for sig. En dejlig intimitet skabes, og I kan næsten blive som nyforelskede. Er du ikke i et forhold, kan en potentiel partner dukke op, men de efterfølgende måneder bliver bedre end denne. Du er nemlig ikke så søgende selv, og så sker der ikke meget.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vægt og Skorpion

VANDBÆREREN

Til tider kan du være lidt for realistisk. Det lægger en dæmper på dine ellers gode ideer og dit humør. Vær ikke bange for at tage en chance, det vil gå bedre, end du selv regner med. Hvis du føler, at tingene er lidt tunge, så kom lidt væk hjemmefra og få nogle nyt input, så går det hele meget lettere.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når det er muligt, så kom ud og oplev noget sammen med din partner. Det kan være små ture eller endnu bedre, en forlænget weekend væk. I har brug for lidt forandring, og det er dig, der skal tage initiativet til dette. Du har brug for at flirte og for at komme lidt mere ud. Du føler dig begrænset, og det hele bliver lidt kedeligt. Vær opsøgende og udadvendt, at flirte gør dig let om hjertet og i bedre humør.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

FISKEN

Der er dejlig fokus på nye tiltag, det gælder også flytning eller nye boligprojekter. Du har mulighed for at finde et nyt sted at bo, hvis du ønsker det. Familien er aktive, og du nyder, når der sker noget. Du har også held i pengesager, især i første halvdel af måneden, derfor kan du også forkæle dig selv lidt ekstra.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner har samme ønsker og værdier, derfor fungerer I også virkelig godt sammen. Læg nogle nye planer, som I begge brænder for. At være fælles om noget, det bringer jeg tættere, og samtidig giver det ekstra spænding. Er du ikke i et forhold, så vil du lade en potentiel partner komme til dig. Du har ikke selv lyst til at yde det store, så det bliver lidt tilfældighederne, der råder. Det kan dog blive ganske sjovt.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være