6 måder at have bedre sex på end nogenside

Trænger du og din partner til at spice sexlivet lidt op derhjemme, men er i tvivl om hvad I skal gøre? For at få mest muligt ud af aktiviteterne i soveværelset, er det værd at prøve et par ting, der klart vil forbedre oplevelsen for både din partner og dig. Vi har samlet nogle tips til, hvordan i kan skabe jævne sexede soveværelsessessioner 😉

LÆS OGSÅ: 5 grunde til at du skal dyrke mere sex med din partner

Drop at fake en orgasme
Det er på ingen måde unormalt at fake en orgasme. Men let’s face it! Vi har vel sex, fordi vi nyder det og vel også fordi, at vi ønsker at få noget godt ud af det – en orgasme. Men at fake en orgasme hjælper hverken dig eller din partner, for hvis din partner mener, at du er good to go, så vil han eller hun stoppe med at prøve… Hvilket betyder, at du vil savne din store ”finish”.

Vær selvsikker og åben overfor hinanden
Bed om hvad du vil have! Vær helt ærlig overfor din partner og giv udtryk for, hvad der virkelig giver pote og hvad der ikke gør. Jo mere åben du er, desto mere sandsynligt er det, at nå dit favorit højdepunkt for en seksuel fornøjelse.

Skab balance i dit underliv
Noget af det der også har en stor betydning for sexlivet, er at vi slapper af. Det at have sex behøver ikke altid at være lige til og særligt hvis vores ”indre” ikke er villig til at samarbejde, kan det være en anelse anstrengende. Kløe, svie, irritation samt smerter, er bare nogle af de gener der kan være ved samleje eller anden form for penetration og derfor spiller hyaluronsyre blandt andet en meget vigtig rolle. Hyaluronsyre er en naturlig byggesten i kroppen og som i skedens slimhinde, er nødvendig for slimhindens normale funktion. Hyaluronsyren hjælper dig derfor med at genoprette fugten i skedens slimhinde og derved bevare elasticitet og modstandsdygtighed i denne. Vil du vide mere om hvordan du finder en naturlig løsning på tørhed? Så kan du læse mere lige her – og så er du ellers good to go. So bring it on baby! 😉

LÆS OGSÅ: Drop orgasmejagten

Få det til at matche dit humør
Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vores humør kan svinge til tider 😉 Gør derfor oplevelsen til det du har brug for. Måske har du brug for en følelsesmæssig forbindelse, hvor I har dyb øjenkontakt, eller også kan det være, at du bare har brug for at prøve en ny position? Du ved det bedst selv. Så føl efter; jo mere fornemmelsen passer til hvordan du føler, desto bedre vil det føles.

Tilføj ekstra detaljer
Måske trænger I til lidt nyt? Er du ikke til legetøj, så behøver det nødvendigvis ikke at være det. Tilføj i stedet for lidt ekstra spænding i form af sexet undertøj, eller et nyt smøremiddel – og så kan I jo altid toppe den, ved at afprøve en helt nye stilling, eller måske gøre det et andet sted.

Mere, mere, mere
Øvelse gør mester, ikke? 😉 At have mere sex, kan sommetider føre til bedre sex. Ikke nok med at det øger din selvtillid, kommer du automatisk tættere på din partner, hvilket generelt gør dig mere sund og glad. Jo gladere du er når du har sex, desto bedre bliver det!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er