Gode råd til opstart af egen webshop

Indeholder reklame

Drømmer du om at gå selvstændig? Så skal du kende til Søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, er en mulighed for at optimere antallet af kunder til din hjemmeside samt sikre at kvaliteten er kunderne, tilgodeser dine interesser. Det kan måske være svært at gennemskue; ”hvad er søgemaskineoptimering?”, men nedenfor får du svar på hvad søgemaskineoptimering er for noget, og hvorfor det er en god investering i forbindelse med eksempelvis opstart af egen virksomhed.

Hvis du eksempelvis har en virksomhed, der sælger smykker, tøj, sko eller lignende, kan du ved hjælp af SEO øge din webshops organiske synlighed. Når man laver SEO, vil du kort sagt optimere søgeresultaterne på søgemaskiner, såsom Google eller Bing, idet at du vil fremme besøget på din hjemmeside, og målrette den til en bestemt kundegruppe der kunne være relevant for dig og salg af dine produkter eller ydelser. Med den rette SEO, vil du få et potentielt større salg og om ikke andet flere besøgende på din side.

 

Bliv rangeret højt i de organiske søgeresultater

En høj rangering af de organiske søgeresultater er de resultater der kommer frem som de første under eksempelvis googleAds. Hvis du her er højt rangeret, vil der være større sandsynlighed for, at det er dig søgeren vælger, frem for dem der ligger længere nede på søgemaskinen. Det er din SEO der er afgørende for, hvordan du bliver rangeret ud fra forskellige søgeord på siden.

 

Søgemaskineoptimering bør være en vigtig del af din markedsføring

Vil du have din markedsføring til at rykke og give mange potentielle kunder, så er optimering vigtig. Med den rette SEO får du en bedre placering på søgesiden end dine konkurrenter. Derfor bør optimering til søgemaskiner være essentiel at have fokus på i din digitale markedsføringsstrategi. Til trods for at du har en imødekommende og visuel god hjemmeside med et indhold af høj kvalitet, så er du ikke sikret kunder. SEO er nødvendig for at der er flest mulige der får øje på dit indhold på din hjemmeside.

 

Indholdet af søgemaskineoptimeringen skal være relevant

Ikke nok med at det har betydning for om du er højt rangeret på søgemaskinen, så bør indholdet af den SEO der kommer frem være relevant for søgeren. Keywords som er de ord din målgruppe af kunder vil søge på i søgemaskinen skal være indarbejdet i SEO teksten. Samtidig bør der være den relevante info som giver kunderne lyst til at trykke på din side frem for konkurrenternes. Eksempelvis vil google anvende keywords sammenholdt med dit hjemmeside indhold for at vurdere din kvalitet. Når du skriver tekster til optimering til søgemaskiner, bør du også samtidig have fokus på linkbuilding, hvor links peger mod din hjemmeside. Jo flere links der fører til din side, jo mere troværdig bliver din SEO og jo højere kvalitet vil søgemaskinerne vurdere dit indhold.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være