[single_post_category_name]

Dit stjernetegn afslører, hvilken Disney-prins der er din soulmate!

Inden vi fik øjnene op for virkelige mænd, var det nogle andre mænd, der havde vores hjerter. For hvem drømte ikke om at være en vaskeægte Disney-prinsesse med en vaskeægte Disney-prins som barn? Måske ikke alle, men vi er i hvert fald et par stykker på redaktionen, der var dybt forelskede i de fiktive Disney-mænd, da vi var små. Har du måske endda overvejet, hvem af dem der virkelig var din perfekte soulmate? Uanset hvad får du svaret her. 

LÆS OGSÅ: Sådan ville Disney-karaktererne se ud i virkeligheden

via GIPHY

Vædder: Aladdin

For Vædderen er eventyr og frygtløshed et kæmpe turn-on. En som vil gå hele vejen for at opleve alt, hvad livet har at tilbyde er et must. Så, en flot fyr med et magisk tæppe, der kan flyve dig til Paris og Grækenland den samme nat, er en drøm, der går i opfyldelse, hvilket betyder, at Aladdin er din animerede soulmate

 

via GIPHY

Tyr: Prinsen fra Askepot

Tyren vil have et kærligt og solidt forhold, samt en luksuriøs livsstil, to ting, som prinsen fra Askepot kan tilbyde. Prinsen er en ægte romantiker, som gerne vil forelske sig, så længe det er i en partner, der er hans perfekte match. Og det er du, kære Tyr!

via GIPHY

Tvilling: Herkules

Tvillingen passer godt sammen med Løven, og det bliver ikke mere Løve end halvguden Herkules. Tvillingen bliver tiltrukket af en kombination af humor og fysisk skønhed, og når de finder en partner, der kan opfylde det, er de klar til at forgude dem.

via GIPHY

Krebs: Prins Erik fra Den Lille Havfrue

Krebsen er all about love, når du først er trængt ind bag den hårde skal, så dette tegn har brug for en Disney-prins, som er villig til at arbejde hårdt for at lære deres partner ordentligt at kende, og som er klar til at dynge dem med kærlighed og tryghed, når først de er trængt igennem. Så er du krebs, er det Erik, som vil kæmpe for din gunst.

via GIPHY

Løve: Prins Edward fra ‘Fortryllet’

Løven vil gerne forføres og tilbedes, men de vil også gerne have sikkerhed og tryghed hos en loyal partner. Og ja, Prins Edward kan nogle gange godt være lidt af en mundfuld, men det her er en prins, der ved, hvordan man skal gå efter, hvad man gerne vil have og kender til alle de romantiske og flatterende ting, man skal sige, for at vinde nogen over. Dette er grunden til, at Løven og Prins Edward er noget af et “fortryllet” par.

via GIPHY

Jomfru: Flynn Rider fra ‘Tangled’

Jomfruen har brug for en partner, som kan få dem til at grine, men også føle sig elsket. De værdsætter en partner, der kan være deres ven og livspartner, og som kan hjælpe dem, når de går rundt og er lidt for meget i deres egen verden, men samtidig anerkender og værdsætter deres styrker. Flynn Rider er måske ikke ved første tanke det mest oplagte valg, men der er en gemt dybde i denne prins og det viser, at han har et blødt hjerte, ligesom at hans vittige humor tiltrækker jomfruen.

via GIPHY

 Vægt: Star-Lord, aka Peter Quill fra ‘Guardians of the Galaxy’

Du vidste nok ikke, at Star-Lord var en officiel Disney-prins, men det er han! Og han er den perfekte vogter for Vægtens hjerte. Vægten har brug for en partner, der deler deres form for humor, deres tørst på livet og deres ønske om at være social.

via GIPHY

Skorpion: Udyret aka Prins Adam

Skorpionen er et passioneret tegn, som har brug for en partner, der kan finde ud af at bevare ilden i dem. Men de er også et meget følelsesladet tegn, så det er essentielt for dem, at de har en partner, der er loyal og venlig. Med andre ord – de har brug for Prins Adam in the streets and a Beast in the sheets 😉 Get it?

via GIPHY

Skytte: Kristoff fra “Frost”

Skyttens soulmate skal elske udendørslivet og eventyr. De er også nødt til at kunne skabe noget ligevægt ved at være ansvarsfulde og have tålmodighed, når det gælder Skyttens frie ånd. Men hey, hvis din bedste ven er en snakkende snemand, så kan du vist ikke være et bedre match for den eventyrlystne Skytte.

via GIPHY

Stenbuk: Li Shang fra ‘Mulan’

Stenbukken er ikke til at løbe om hjørner med. De sætter sig mål og har i sinde at gennemføre dem. De tiltrækkes af, når andre har ambitioner, så længe, at deres partners succes ikke kommer i vejen for deres egen. Li Shang er både ærefuld og udviser stor udholdenhed og det perfekte match til en målorienteret stenbuk.

via GIPHY

Vandmand: Prins Naveen fra ‘Prinsessen og Frøen’

For vandmanden er det hotteste en person kan være, hvis de er humanitære. For med deres unikhed og selvstændighed er dette et tegn med enorm empati for alle mennesker. Der er ingen tvivl om, at det overhovedet ikke havde været et match, hvis Naveen aldrig var blevet til en frø, men oplevelsen gør ham ydmyg og han begynder at give tilbage til sine omgivelser, hvilket gør, at enhver vandmand vil være all over ham.

via GIPHY

Fisk: Prins Phillip fra ‘Tornerose”

Kan man virkelig blive overrasket over, at den romantiske Prins Phillip er Fiskens soulmate? Altså, han er i princippet formen på alle Fiskens ideer om, hvor kærlighed kommer fra. Han er typen, der bogstaveligtalt vil bekæmpe dragen for at redde dig – hvad mere har du brug for??

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide