13 tegn på, du har fundet din work-wife

Det er virkelig hendes skyld, at du kommer igennem en dag på jobbet.

LÆS OGSÅ: Disse skønheds-trends skal du holde øje med i 2020

 1. I husker begge, hvornår I gik fra at være kolleger til at være veninder. I gik fra kun at sige ‘Godmorgen’ til hinanden hver dag, indtil I fandt ud af, at I begge havde samme smag i serier, og derefter tog det fart og I deler nu alt med hinanden.
 2. At spise frokost med hinanden er det bedste tidspunkt på dagen. Tidspunktet, hvor I ikke nødvendigvis behøver at snakke om arbejde, er klart det bedste. Her har I tid til at snakke om weekendplaner, udveksle sjove historier og komme med livsråd til hinanden. Frokosten er bare ikke det samme, uden din work-wife.
 3. At drikke kaffe sammen er et ritual, ingen af jer har i sinde at opgive. EVER! Turen til kaffemaskinen tager i altid sammen – både til morgenkaffen, formiddagskaffen og eftermiddagskaffen (og alt derimellem let’s be honest).
 4. I er uadskillelige til fredagsbaren. Det kan godt være, at en fredagsbar er til for at ryste folk sammen, men der er ingen tvivl om, at hvor den ene af jer er, der er den anden også. For I ved jo godt, at der ikke er nogen af jeres andre kolleger, der får jer i ligeså godt humør.
 5. I har en fælles forståelse for, hvad “jeg skriver lige en sms” betyder. Så ved man, at der pt sker noget vildt på jeres arbejdsplads, som I er nødt til at involvere hinanden i.
 6. I ved altid, hvad hinanden tænker og I behøver ikke engang at snakke om det. Med et enkelt blik ved du præcis, hvad din kollega tænker – både godt og skidt.
 7. I giver hinanden råd til, hvordan I kan blive bedre til jeres arbejde. I har sammen brainstormet på nye ideer sammen, ligesom I kommer med gode råd til, hvordan man kan håndtere uventede udfordringer på jobbet.
 8. Du kan komme igennem den mest stressede dag på jobbet, så længe hun er der. Dine andre kolleger bemærker måske ikke, at du har møder hele dagen, men din work-wife sørger for, at der både bliver gemt frokost og kage til dig.
 9. I har sendt hinanden de mest åndssvage ting på de værst tænkelige tidspunkter. Selvfølgelig sender hun et meme til dig, som du ikke kan lade være at grine højt af, mens du sidder til et vigtigt møde.
 10. I holder hinandens humør oppe hver dag. Det kan godt være, at din work-wife aldrig har mødt din familie og venner, men hun ved alt om dem, og står derfor også klar, når du har bruge for at lette dit hjerte omkring de problemer, du evt. har i dit privatliv.
 11. En dag uden hinanden på jobbet er aldrig ligeså sjov. Selvom du elsker dit job, så er det ikke det samme, når du ikke har et af dine yndlingsmennesker til at dele dagen med, så du glæder dig altid til, hun kommer tilbage igen.
 12. Du vil få blandede følelser, hvis din work-wife får et andet job. På den ene side er du glad på hendes vegne, men en lille (okay, en stor) del af dig er også ked af, at I nu ikke skal se hinanden ligeså tit mere.
 13. I begynder at ses uden for jobbet. I er ikke længere bare de bedste kolleger, i er ægte veninder <3

Kilde: Cosmopolitan 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være