Din nye bedste ven: Toner med glykolsyre

Indeholder reklamelinks

Har du ikke allerede gjort plads til toner i din hudplejerutine er det ved at være høje tid! Du mindes måske dine teenage-år, hvor toner var noget kradsbørstigt stads, der rippede din hud for al olie og fedt, og som du nærmest kunne rengøre hele dit badeværelse med. Men sådan er det altså ikke mere, der findes toner til al slags hud – den sarte, den olierede, den unge og den ældre hud. 

LÆS OGSÅ: Tre life-changing produkter til din beauty-rutine

Vælger du en toner, der indeholder glykolsyre – glycolic acid – hjælper den dig med at eksfoliere og fjerne død hud. Og det kan vi godt lide. For ved at fjerne de døde hudceller, bliver der plads til at nye celler kan komme frem. Dermed er det med til at udrydde mørke pletter og giver en mere lysende og ren hudtone. En toner med glykolsyre kan ikke fjerne dine porer, men den kan være dig en hjælp i kampen om at gøre dem så pæne og usynlige, som muligt. Her får du 4 af vores favoritter af toner med glykolsyre.

Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner

En lækker, opfriskende toner, der er beriget med en koncentreret blanding af AHA, som modvirker mørke pletter samt fine linjer og rynker. Køb her

L’Oréal Paris Revitalift Glycolic Acid Peeling Toner

Denne toner fra L’Oréal Paris Revitalift Glycolic Acid Peeling Toner er fyldt medeksfolierende egenskaber. Toneren lover glattere hud med mere glød på blot 30 sekunder. Køb den her. 

THE ORDINARY glycolic Acid 7% Toning Solution

Denne toner fra kult-mærket THE ORDINARY eksfolierer mildt huden, som resulterer i en bedre udstråling og en tydeligere klarhed. Køb her.

MARIO BADESCU Glycolic Acid Toner

En toner med eksfolierende effekt. Virker forfriskende og stimulerende på tør og overanstrengt hud. Køb her.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og