[single_post_category_name]

Sådan afkoder du mænds kropssprog

Det er ikke altid nemt at date, for hvad tænker han nu om dig… Hvad mente han med det, han sagde sidst i sås? Synes han, at du er smuk og er han overhovedet interesseret i dig? Det kan det være rart med nogle små pointere, der giver svar på nogle af de mange spørgsmål, som kan få enhver til at ligge søvnløs om natten. Her får du derfor en liste over, hvad du skal holde øje med for at tyde, hvad han føler for dig.

LÆS OGSÅ: 6 vilde fakta om kys

1. Hans kropsholdning

Det er måske ikke noget, du tænker over, men hvordan en mands kropsholdning er, når han er i nærheden af dig, kan vise hvorvidt han er interesseret i dig eller ej. Hvis han læner sig ind mod dig, når du taler, viser det, at han er interesseret i dig, og det du siger. Hvis han derimod læner sig væk og fokuserer på andre ting, eller virker som om, han keder sig, eller er distraheret, er det obviously ikke ligefrem et godt tegn…

2. Hans øjne 

Man siger, at øjnene er vinduet til sjælen, og i dette tilfælde er det faktisk sandt, for hvis dit crush prøver at holde øjenkontakt med dig eller generelt stirrer meget på dig, så er det formentlig, fordi han synes, du er smuk og dejlig.

En anden måde at se, om han er interesseret i dig via hans øjne, er ved at se på hans pupiller. Hvis de er store og udvidede, kan det være et tegn på, at han godt kan lide dig. Som om, at øjnene prøver at se så meget som muligt af det, de godt kan lide.

3. Berøring

Det virker nok lidt logisk, men hvis han fysisk prøver at røre ved dig, så snart han har muligheden for det, er det også et tegn på, at han er interesseret. Det kan være alt fra, at han rører ved din arm, når du snakker, til at han strejfer dig med hånden, idet han går forbi dig.

Hvis han derimod ikke rører ved dig, er det ikke nødvendigvis et tegn på, at han ikke er interesseret, men kan også bare være, fordi han tager hensyn til din intimsfære.

4. Nærhed

Har du nogensinde følt trang til fysisk at være tæt på en, du var interesseret i? Det samme gælder for mænd. Hvis han prøver at komme tættere på dig, fx når I går ved siden af hinanden, så er det en god indikation på, at han er interesseret. En god måde at undersøge det på, er ved at sætte dig tættere på ham, når I sidder ved siden af hinanden og derefter holde øje med, om han bliver siddende tæt på dig eller om han flytter sig.

5. Hans smil

En anden måde at se, om han er interesseret i dig på, er at se på hans ansigtsudtryk – Især hans smil. Han har nok ikke et kæmpe smil klistret på ansigtet hele tiden, mens I er sammen, men hvis en mand har det sjovt, når I er sammen, er det helt sikkert, fordi han godt kan lide at være sammen med dig og det vil med garanti få ham til at smile en gang eller to.

Bare tænk på de sommerfugle du får i maven, når du virkelige er forelsket! Den følelse gør det næsten umuligt ikke at smile hele tiden, så vær sikker på, at hvis han er interesseret i dig, så vil han have det på samme måde! 😉

6. Måden han sidder på

Et lidt mere skjult hint du kan kigge efter, er den måde han sidder på, når I sidder sammen – Især hvordan hans ben er krydset. Hvis han sidder med benene på en måde, så hans overkrop vender hen imod dig, kunne det være et tegn på, at han er interesseret i dig. En mand viser nemlig gerne, at han er interesseret ved at vende sin opmærksomhed mod dig, helt bogstavligt talt!

7. Holder han dig i hånden

Et tegn som nok er tydeligt for enhver, er hvis han gerne vil holde dig i hånden. Det at holde i hånden viser et behov for at have en fysiske forbindelse til dig, som i den grad betyder, at han er interesseret. Hvis han derudover aer din hånd eller fletter fingre med dig, er du good to go! 😉

LÆS OGSÅ: Det skal du skrive til ham efter første date

Men.. Hvis I lige er begyndt at date, så prøv at lade være med at tænke for meget over, hvorvidt han kan lide dig eller ej og bare hav det sjovt! Selvfølgelig skal der være en vis form for kemi og tiltrækning på en date, men om han er helt vild med dig ved første blik, er ikke det vigtigste. Husk på, at det bør være sjovt at gå på date og lære nye mennesker at kende. Det kan jo være, at du ikke får dig en ny kæreste, men en rigtig god ven i stedet for.

Kilde: Thelist.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide