[single_post_category_name]

Opskriften på den perfekte aleneaften

Indeholder reklamelinks

Har du ingen weekendsplaner? Godt for dig – for at være alene hjemme er det nye sort.

LÆS OGSÅ: Tre life-changing produkter til din beauty-rutine

Siden Covid-19 blev et kendt fænomen i 2019-2020 har mulighederne for at tage ud været begrænsede, og selvom at landet nu igen-igen-igen åbner op, så er der altså stadig ikke noget i vejen med at foretrække en aften alene, hvor temaet er selvforkælelse. At holde en hjemmeaften handler nemlig ikke om dovenskab. Det handler om at leve sit bedste liv derhjemme, hvor man selv er i centrum og har tid til at lade op efter en – måske – intens uge. Her kommer vi med nogle af vores bedste bud til en skøn aften i eget selskab.

Gør det komfortabelt

I aften skal det bare handle om at have det godt. Så tag alt det tøj af, der strammer og skift det ud med noget behageligt, som du føler dig godt tilpas i. Byt din bøjle-bh ud med en blødere model, hop i en lækker undertrøje og et sweatsuit, som du kan bevæge dig i (og hvor der er plads til en oppustet mave).

Slippers fra Boohoo, Køb her // ChriChri Sweatshirt, Køb her // Sømfri BH fra Boohoo, Køb her

Kom heeeelt ned i gear

Har det været en uge med knald på, kan det være, at du har brug for lidt hjælp til at komme heeeelt ned i gear. Fyr op for nogle duftlys, sørg for at lyset er dæmpet, at du ikke befinder dig i unødvendig rod. Dyrk eventuelt noget afslappende yoga, som får dig til at trække vejret helt ned i maven. Vi anbefaler denne fra Breath and Flow på Youtube, som man kan være med på uanset niveau.

Yogamåtte fra Nike, Køb her // Duftlys fra Ecooking, Køb her

Mad og snacks

På en aleneaften skal du bare nyde, nyde, NYDE. Elsker du at stå i køkkenet, så sæt tid af til at lave din livret fra bunden, mens du hører dit yndlingsmusik og måske får et glas vin til. Er madlavning ikke lige dig, kan du bestille lige, hvad du har lyst til. Det kan også være, at du ikke lige er til aftensmad i dag, og at den bare skal bestå af chips med dip og Ben&Jerry’s, nyd at der ikke er nogen, der dømmer dig og mærk efter, hvad DU har lyst til.

Netflix & Chill’d is fra Ben&Jerry’s // Snackchips fra KIM’s

DIY hjemmespa

Sørg for at give din hud en tiltrængt pause og forkæl den med en lækker ansigtsmaske. Vi anbefaler den populære peel maske fra Eccoking, som indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen, hvilket resulterer i en glattere hud med mere glød. Giv derefter huden et lækkert fugtboost med en fugtmaske. Giv også dit hår en ekstra kærlig behandling med en lækker hårkur, og du vil være et helt nyt menneske.

Peel maske fra Ecooking, Køb her // Fugtmaske fra Ecooking, Køb her // Hårmaske fra Sebastian, Køb her.

Serietid

Det bedste punkt (udover mad og snacks). Serietid! Fyld sofaen op med puder, find dynen frem, hav snacks og drikkevarer inden for rækkevidde og fyr op for et vaskeægte seriemarathon. Her har du vores anbefalinger:

Dig, der er til krimi: Kastanjemanden på Netflix

Dig, der er til True Crime: I’ll Be Gone in the Dark på HBO Max

Dig, der er til komedie: Insecure på HBO Max

Dig, der er til drama: The Americans på HBO Max

Dig, der er til feel-good: Emily in Paris på Netflix

Dig, der er til action: Power på HBO Max

Dig, der er til det frække: Sex/Life på Netflix

Slut af med “The Big O”

Selvpleje handler også om at være i sync med sin krop og findes, der nogen mere afslappende og selvkærlige måder at forkæle sig selv på end ved at få en orgasme? Ikke hvis du spørger os. Denne frække Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator stimulerer oralsex og har vundet priser som årets sexlegetøj og product of the year.

Køb Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator her

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide