[single_post_category_name]

5 bud på en romantisk og luksuriøs Valentins Dag

Lad os være ærlige – de sidste par år har været hårde, og vi kan ikke være de eneste, der har en lille smule lyst til at fejre kærligheden lidt ekstra i år til Valentins Dag? Nedlukninger, sygdom og hvad der ellers hører til, har givet os en følelse af, at vi trænger til en lille smule mere (selv)forkælelse. Nyde lidt mere, at vi igen kan tage ud at spise, tage på hotelophold og i spa i stort set samme stil, som inden vi kendte til covid-19. Kan du nikke genkendende til følelsen af, at den skal have lidt mere gas til Valentins Dag i år, så kommer vi her med fem bud på, hvordan den 14. februar bliver lidt mere luksuriøs, end den plejer – uanset hvor du er i landet.

LÆS OGSÅ: Nu kan du få de perfekte Valentins-pakker på shoppen

AIRE ANCIENT BATHS

HVOR: Carlsbergbyen i København

HVAD: Det luksuriøse spa-sted AIRE Ancient Baths har i anledningen af Valentins Dag lavet to særlige, romantiske spaoplevelser, som du kan opleve med dit hjertes udkårne; LOVE CONNECTION og LOVE TOGETHER. Oplevelserne inkluderer afslappende kropsmassage med ametystkrystaller, der frigør spændinger, samt en tur i de ikoniske termiske bade, der løber gennem den historiske bygning, som kun er oplyst af lyset fra stearinlys. AIRE vil desuden være udsmykket med særlig romantisk udsmykning, og gæsterne vil blive tilbudt rosé cava og et udvalg af lækkerier.

HVORNÅR: 11.-14. februar

PRIS: LOVE CONNECTION med 45 minutters massage: 2800 kr. (pr. par) / LOVE TOGETHER med 30 minutters massage: 3200 kr. (pr. par)

BESTIL HER

VALENTINSBRUNCH HOS PETER BEIER

HVOR: Du kan finde din nærmeste Peter Beier-butik her.

HVAD: En brunch lidt udover det sædvanlige. Har I ikke tid til den helt store spa-getaway, så er denne luksusbrunch fra Peter Beier Chokolade også en måde at gøre det på. Brunchen indeholder:  Chocolate spread, pålægschokolade, jordbær dyppet i RUBY chokolade, æblerøget cheddarost, trøffelsalami, flamberet grape med frysetørret hindbær, skyr med hjemmelavet chokolade müsli og dessertchokolade hjerter, og bliver serveret med  hjemmebagte surdejsboller og chokoladerugbrød. Du kan både nyde brunchen i en af Peter Beiers mange forretninger, eller den kan fås som takeaway, hvis I ønsker at nyde den i lidt mere private omgivelser.

HVORNÅR: Brunch-tilbuddet kan fås fra 12.-14. februar

PRIS: 159 kr. pr. person

BESTIL HER

SPAOPHOLD HOS HOTEL FJORDGAARRDEN

HVOR: Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing

HVAD: I de lækreste naturrige omgivelser ligger Hotel Fjordgaarden, som inden for de seneste par år har nyrenoveret deres lækre spa. Du er garanteret at komme heeeelt ned i gear og få brugt alle dine sanser. Et romantisk spaophold inkluderer kurbad, ophold i lækkert dobbeltværelse, velkomstdrink og tre retter til middagen, der venter desuden en flaske bobler og chokolade ved ankomst.

HVORNÅR: Året rundt

PRIS: Fra 1274,50 kr. pr. person

BESTIL HER

SPAOPHOLD PÅ GREAT NORTHERN 

HVOR: Kerteminde på Fyn

HVAD: Vi er fristet til at kalde dette smukke spahotel for et af Danmarks smukkeste – for det er det. Great Northern Spa er et forholdsvis nyt hotel, der ligger i rolige omgivelser, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear og kun fokusere på velvære for dig og din partner. Et signaturophold hos Great Northern indeholder entré til spaen, en spaoplevelse, frokost på enten ankomst- eller afrejsedag, bobler og snacks, 3-retters menu, overnatning i dobbeltværelse og morgenmad.

HVORNÅR: Året rundt.

PRIS: Fra 2.650 kr. pr. person

BESTIL HER

CHAMPAGNEMIDDAG PÅ BALTHAZAR MED MOËT & CHANDON

HVOR: Restaurant Balthazar på D’Angleterre i København

HVAD: Hestevognstur, champagne og trerettersmiddag. Hvis det ikke lyder som opskriften på den perfekte Valentins-date, så ved vi snart ikke.Oplevelsen starter klokken 16:00 på pladsen foran Havnegade 53 i København K. Her bliver I hentet af en Moët & Chandon hestevogn, der byder jer på roséchampagne, og transporterer jer langs Nyhavn, inden den stopper foran det eksklusive Hotel d’Angleterre i hjertet af København. Her venter en middagsoplevelse på Balthazar, hvor maden er parret med champagne fra Moët & Chandon, der byder på delikate smagsnuancer fra Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay-druer.

HVORNÅR: 14. februar

PRIS: 1.400 kr. for champagnemiddag, hestevognstur kan tilkøbes for 300 kr.

BESTIL VED AT SKRIVE EN MAIL TIL reservations@balthazarcph.dk.

Husk, at du også kan bestille ChriChri’s helt egne og eksklusive Valentins-pakker lige HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide