7 krimiserier du skal se lige nu!

Reklame for C More

Selvom aftenerne så småt bliver lysere og lysere og foråret haler ind på os, så byder de sene aftentimer altså stadig til mørk seriehygge, hvis du spørger os. Og hvad er bedre en at pakke sig ind i en masse tæpper, lækre snacks og en god krimi på skærmen? Intet! Derfor har vi her fundet 7 must-see krimi-serier, som du kan se på streaming-tjenesten CMore, du får nemlig 30 dages gratis streaming, ved at tilmelde dig LIGE HER

LÆS OGSÅ: Disneyland Paris har fødselsdag, og du er inviteret!

The Missing

En spændingsserie, hvor det er svært ikke at lade sig blive revet med. I første sæson følger vi mesterdetektiven Julien Baptiste, der skal hjælpe det engelske par Tony og Emily med at finde deres 5-årige søn, som forsvinder under en ferie i Frankrig. Serien har fire sæsoner og slutter hver sæson med en opklaring, hvor næste sæson tager hul på en ny sag – stadig med Baptiste i hovedrollen.

Line Of Duty

En britisk krimiserie, hvor vi følger politibetjenten Steve Arnott og hans arbejde i politiets antikorruptionsenhed AC-12, hvor man arbejder for at afsløre korruption blandt sine egne. Serien har indtil videre 5 sæsoner og er spækket med spænding, stærke karakterer og nervepirrende karakterer. Den er til dig, der elsker uforudsigelighed, et godt plot og drama.

Law & Order: Organized Crime

Vi kender allerede Elliot Stabler fra Law & Order Special Victims Unit og nu er han tilbage hos NYPD for at opklare en brutal forbrydelse, som har haft personlige konsekvenser for ham. Han kæmper mod byens værste bandeledere, mens han forsøger at tilpasse sig forandringer i retssystemet.

ZeroZeroZero

Denne serie er en af Christianes absolut faves. Den handler om en amerikansk familie, som får til opgave at fragte fem ton kokain til den italienske mafia i Calabrien. Vi følger narkotransportens farlige vej fra Mexico til Europa samtidig med, at den allermindste afvigelse fra planen kan udløse den vildeste gangsterkrig.

Bright Minds

En lidt anderledes krimiserie, den handler nemlig om Astrid, der har Aspergers Syndrom, og som bruger sine autistiske evner til at hjælpe politiefterforskeren Raphaëlle med at opklare komplekse og uopklarede sager.

Vanished By The Lake

Her følger vi politibetjenten Lise, som besøger sin fødeby, hvor hun finder ud af, at teenageren Chloe er forsvundet efter en fest. Dette vækker stærke minder for Lise, der selv oplevede, at hendes bedste veninder forsvandt på samme måde for 15 år siden. En sag, som aldrig blev opklaret.

Keeping Faith

Endnu en god britisk krimiserie, som følger advokaten Faith Howells hvis liv tager noget af en drejning, da hendes mand pludselig forsvinder under mystiske omstændigheder. Noget der trækker hende ind i et spind af hemmeligheder og løgne, og hun finder ud af, at den mand hun var gift med, måske alligevel ikke var den, hun troede han var.

FÅ 30 DAGES GRATIS STREAMING HOS CMORE HER

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og