[single_post_category_name]

Disneyland Paris har fødselsdag, og du er inviteret!

Indeholder reklamelinks

Disneyland Paris – et af verdens mest magiske steder har 30 års fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres efter alle kunstens regler.

LÆS OGSÅ: Sådan ville Disney-karaktererne se ud i virkeligheden

Efter nogle år hvor Disneyland Paris i den grad også har kunne mærke følgerne af covid-19, er det nu endelig tid til at finde festhatten frem til et brag af en fødselsdagsfejring, hvor gæsterne er inviteret med til at drømme større og grine højere. Det hele starter for alvor den 6. marts, og markerer en ny æra af fordybende og uforglemmelige gæsteoplevelser.

Som et led i klargøringen til fødselsdagsfejringen har parkens kokke arbejdet i månedsvis på at udvikle og teste nye retter til parkens mange spisesteder. Derudover har det ikoniske Toneroseslot fået en gennemrenovering og er blevet malet med 14 forskellige nuancer af pink. Renovationen tog intet mindre end 50.000 timer i alt!

Derudover vil der i forbindelse med fødselsdagsfejringen blive delt lækre smagsprøver ud, de forskellige Disney-figurer vil være klædt ekstra flot på, der vil være særligt fødselsdags merchandise og et helt nyt show vil blive præsenteret.

Skal du være med til at fejre Disneyland Paris’ fødselsdag, kan du allerede nu booke billetter HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide