[single_post_category_name]

Samsung afslører nye telefoner med hjælp fra Bridgerton

Hvis det er godt nok til Queen Caroline er det godt nok til os! 

LÆS OGSÅ: Nyt brand tilfører luksus til dit badeværelse

Igår lancerede Samsung tre nye telefoner i deres Galaxy-serie: Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Og til at hjælpe med præsentationen af S22 og S22+ har de fået hjælp af ingen ringere end Queen Caroline og Bridgerton. Samsung er nemlig atter engang teamet op med Netflix, og det er altså understreget med en lille film, hvor den kræsne dronning kalder telefonen både smuk og kunst. Samarbejdet startede for første gang tilbage i 2020, hvor ejere af Samsungs Galaxy-telefoner havde eksklusiv adgang til særligt bonusindhold på Netflix.

Udover at være en smuk telefon, så er disse Samsungs bedste kameratelefoner til dato bl.a. på grund af den nye natfunktion, der gør det muligt at tage flotte billeder, selv når solen er gået ned.

Hele Galaxy S22-serien er udstyret med Samsungs nyeste AI-teknologi, der sikrer den bedste kamerakvalitet. Funktioner som det nye AI Stereo Depth Map gør det nemt at tage perfekte billeder i portrættilstand, og takket være en sofistikeret AI-algoritme bliver billederne skarpe og klare. Det gør sig også gældende, hvis man fx tager billeder af sit kæledyr. Galaxy S22-serien byder nemlig på en ny portrættilstand, der fremhæver dyrs pels, så de ikke går i ét med baggrunden. Så selvom du er amatør-fotograf, får du billeder, der ligner de er taget af en professionel.

Derudover er batteriet ekstra robust, som både holder længere og er hurtigere om at lade op.

Den tredje telefon i serien, er den eksklusive Galaxy SS Ultra, som har flere funktioner end de to andre i serien. Bl.a. er den som noget helt særligt udstyret med en S-Pen, som giver dig mulighed for at skrive håndskrevne noter direkte på telefonen, uanset hvor du befinder dig.

Du kan læse meget mere om telefonerne og deres funktioner og forudbestille fra 9. Februar.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide