[single_post_category_name]

Valentins Dag: Det skal du se!

Indeholder reklamelinks

Valentins Dag behøver ikke nødvendigvis handle om dates, gaver og overraskelser. En anden måde at fejre (selv)kærligheden på er ved at smække benene op foran fjerneren og sætte en god serie på. Vi har her fundet 5 romantiske serier og film, som vi anbefaler til en aften i kærlighedens tegn. 

LÆS OGSÅ: Kysseklare læber til Valentine’s Day

Sex And The City

Denne har vel ikke brug for nogen præsentation? Vi tænker, at de fleste har set den, men det gode ved SATC er, at den ALTID kan ses igen og igen… og igen. Og den byder i den grad på romantik, men hvad der er endnu bedre er, at den også skildrer kærlighed mellem venner.

Se den på HBO Max her.

Love Life

En undervurderet serie, som har sjove Anna Kendrick i hovedrollen i første sæson. Serien handler om alt det, kærlighed kan være, og viser på en sjov og kærlig måde, hvordan vejen til kærlighed kan være lang, indviklet og have flere hovedroller undervejs. Det er en rigtig feel-good-serie, som både er sjov, dyb og genkendelig.

Se den på HBO Max her.

Valentine’s Day

En must-see film til Valentins Dag er den amerikanske rom-com af samme navn. Serien er stjernespækket med folk som Julia Roberts, Patrick Dempsey, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Emma Roberts, Jessica Alba, Jamie Foxx… Ja, alle. Den er sød, sjov og bare rigtig amerikansk. Just how we like it 😉

Se den på HBO Max her.

Crazy, Stupid, Love

Ryan Gosling i bar mave… Behøver du flere grunde til at se den?!

Se den på HBO Max her.

Normal People

Paul Mescal stjal virkelig vores hjerter i denne serie, der er baseret på Sally Rooneys roman af samme navn. Det er virkelig en sød kærlighedsfortælling, hvor et afsnit tager et andet, indtil du pludselig har binget det hele.

Se den på HBO Max her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide