[single_post_category_name]

5 serier, der (næsten) får dig til at glemme dine tømmermænd

Indeholder reklame

Skal dagen bruges under dynen med chips og snacks inden for rækkevidde efter indtagelse af lidt for mange procenter igår? Så er hjælpen nær – vi har nemlig fundet 5 serier hos CMore, som er underholdende uden at kræve for meget hjerneaktivitet. You’re welcome :-* (pssst.. Har du ikke allerede abonnement hos CMore får du 30 dages gratis streaming, hvis du tilmelder dig HER.)

LÆS OGSÅ: 7 krimiserier du skal se lige nu!

Schitt’s Creek

Den prisvindende serie “Schitt’s Creek” handler om den velhavende Rose-familie, der lever et liv i sus og dus. Indtil alt ændrer sig på et splitsekund, og ægteparret Johnny og Moira er sammen med deres voksne børn Alexis og David, nødt til at flytte til det eneste, de ejer, nemlig den lille by Schitt’s Creek, som Johnny engang købte for sjov.

Se den her

Love Life

En romantisk komedieserie, som handler om den unge kvinde Darby, der spilles af Anna Kendrick, og hendes forsøg på at finde den store kærlighed. Vi følger Darbys liv i en årrække, og hvert afsnit fortæller historien om en ny person, som Darby møder på sin vej.

Se den her

Younger

En komedie-dramaserie med Hillary Duff, der spiller newyorkeren Liza, som scorer sit drømmejob ved at lyve sig yngre, og her efter skal der arbejdes hård for, at ingen afslører hendes hemmelighed. Serien er skabt af Darren Starr, som også stod bag “Beverly Hills”, “Sex and the City” og “Melrose Place”.

Se den her

Why Women Kill

Elskede du Desperate Housewives? Så er det her noget for dig. Det er nemlig skaberen af samme serie, der står bag ‘Why Women Kill’.  Vi møder tre kvinder i tre forskellige årtier: 1960’ernes hjemmegående hustru Beth-Ann, den indflydelsesrige Simone i 1980’erne og advokaten Taylor i 2018 der alle slås med utroskab i deres ægteskaber. Kvindernes roller har ændret sig gennem tiden, men måden de tackler utroskab på har ikke!

Se den her

Detektiv ved et tilfælde

Man kan fristes til at kalde den ‘Hun så et mord’ på nye flasker. For da pr-guruen Agatha Raisin forlader sin hektiske hverdag i London, er det med et håb om at kunne sætte tempoet lidt ned. Men det ændrer sig hurtigt, da hun opdater, at den lille landsby summer af intriger og bizarre forbrydelser, og pludselig er hun blevet amatørdetektiv, men en god en af slagsen.

Se den her

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide