5 tegn på, at han er seriøs

Bio
Stine Gram
Kærlighedscoach
Find mere info her:

Tjekliste, piger! Be aware. Er han seriøs omkring jeres forhold? Læs med, og tjek af (forhåbentlig).

LÆS OGSÅ: Når kærlighed gør ondt

Selvom jeg ønsker at gøre opmærksom på disse punkter, vil jeg også med det samme sige, at en ny relation er en proces, og den kan godt gå lidt langsommere, end hvad sjovt er, for vi har forskellige tempi. Så grib dig selv i det, når du bliver utålmodig, og slå koldt vand i blodet i de første par måneder. I skal lige lære hinanden at kende og se, om I passer sammen. Men er der gået 6-9 måneder, uden at disse punkter er mødt, skal du overveje, om det er en relation, du vil fortsætte med at investere i. Den seriøse mand, der ønsker et forhold med dig, udviser ganske givet disse 5 handlinger.

Han er vedholdende:

Vedholdende betyder, at hans adfærd er konstant – at han ikke svinger fra den ene dag til den anden, så han den ene dag virker kærlig og opmærksom og den næste ligeglad og passiv. Eller luften går af ballonen efter 3 måneder, hvor han bliver ’lidt træt i det’ og giver mindre og mindre – eller bare forsvinder. Så tag bare hot and cold-guy, og tænk på det stik modsatte af det. Er han vedholdende, kan du stole på, at han gør det, han siger, han vil gøre, og fortsat investerer sin energi i dig, og dette gør dig tryg i din relation til ham. Jeres forhold udvikler sig stille og roligt i den rigtige retning – opad. I starter altså IKKE på toppen de første 4 uger, hvorefter kurven går voldsomt nedad.

Han driver forholdet fremad:

Han sørger for, at der er en vis progression i forholdet, så det ikke bare står i stampe flere måneder i træk. Du har nok før oplevet, hvordan du fx har set en fyr i flere måneder, men aldrig er blevet introduceret for nogen af hans venner. Eller du har set en i et halvt år, uden han har lyst til at kalde dig sin kæreste. Driver han derimod forholdet fremad, forholder det sig stik modsat. Han vil gerne vide, om I er kærester, relativt hurtigt, og han vil gerne have, at du skal møde hans venner og familie – for han vil gøre, hvad han kan, for at forholdet ikke løber ud i sandet. Derfor ønsker han kontinuerligt at blive mere og mere seriøs.

Han prioriterer jeres tid sammen:

Du kan bare mærke på ham, at han gerne vil ses, fordi du er en prioritet i hans liv. Derfor er det mindst lige så ofte ham, der tager initiativ til at ses – også selvom han måske har en travl hverdag. Han skriver også dagligt til dig og svarer på dine beskeder, fordi du ganske enkelt bidrager med noget positivt til hans liv, som han helt naturligt prioriterer. Du ved fra dig selv, at du altid får sat tid af til de ting, der beriger dig, og det gør han også med dig. Mao. er han ikke typen, der aflyser hver anden gang. Nej, han sørger for at få skrevet jeres næste date i kalenderen, så han ved, hvad han har at se frem til.

Han introducerer dig for familie og venner:

Selvfølgelig er det vigtigt for ham, at du møder hans familie og venner. Han er jo stolt af at have mødt dig og vil gerne vise dig frem. Han vil også gerne have, at du bliver en større del af hans liv og ser flere sider af ham. Sider, som hans familie og venner kender.

Han flygter ikke ved jeres første konfrontation:

Det er så her, mange nye forhold står deres prøve. Man kan være nok så forelsket og have mødt venner, familie, kalde sig kærester, være committet, MEN … så kommer den første uoverensstemmelse. Og han trækker sig og bliver tavs. Åh nej!! Hvad skete der?

Og nu må jeg lige komme på banen med et opråb: Vi er simpelthen NØDT til at kunne være uenige og sætte ord på vores behov i et forhold. Ellers kan vi aldrig komme til at trives i det forhold. Og bliver det ikke mødt med åbenhed og en vis forståelse af vores partner, er der nærmest ingen chance for, at forholdet kan overleve. Mange mænd bliver konfliktsky og skræmte af en kvinde, der fremsiger sine behov, og den reaktion er ikke hensigtsmæssig. Bliver han derimod trofast stående, lytter til dig og udviser den villighed, der kendetegner et modent menneske, der gerne vil lære og forstå, så er det sidste punkt på tjeklisten i hus. Og så er det vel bare at sige … tillykke!!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og