7 boganbefalinger fra kendte kvinder

Indeholder reklamelinks

Mangler du inspiration til, hvilken bog du skal kaste dig over næste gang? Hvorfor så ikke hente inspiration fra nogle af de allermest kendte i verden? Her får du 7 boganbefalinger fra bl.a. Reese Witherspoon, Oprah og selveste Kate Middleton.

LÆS OGSÅ: 7 krimiserier du skal se lige nu!

Hvem: Kate Middleton

Hvad: The Owl Who Was Afraid of The Dark af Jill Tomlinson

Handling: Dette er en klassisk børnebog, som handler om at overkomme sin frygt. Hovedpersonen er den lille babyugle Plop, som er ligesom alle andre ugler, bortset fra at han er bange for mørke. Da Plop tager på eventyr i natten møder han bl.a. en dreng, der viser ham fyrværkeri, en kat, der tager han med på udforskning, en pige, der fortæller ham om julemanden og flere andre spændende møder. Det er en sjov og sød bog med masser af flotte tegninger.

Hvem: Sarah Jessica Parker

Hvad: Desperate – an epic battle for clean water and justice in Appalachia af Kris Maher

Handling: “Mit nye selskab. Jeg har ventet på denne bog. Det føles som at læse en thriller, og ligeså god, som pressen har sagt. Godt arbejde Kris Maher.” sådan har Sarah Jessica Parker bl.a. sagt om denne bog, hvor vi følger miljøadvokaten Kevin Thompson, der kæmper for at få svar og opnå retfærdighed, efter at drikkevandet i byen Mingo County har haft mærkelig smag, lugt og udseende gennem to årtier, og måske været grunden til flere helbredsmæssige problemer hos flere af byens borgere. Det er en ægte historie, der næsten kan virke for utrolig til at være sand.

Hvem: Reese Witherspoon

Hvad: The Club af Ellery Lloyd

Handling: Denne bog har været en del af Reese Witherspoons famøse bogklub, og den populære skuespiller har selv været ude og kalde den en meget vild historie, skrevet af forfatteren, der også står bag “Big Little Lies” og “The White Lotus”. Denne bog er en pageturner, som man har svært ved at lægge fra sig og den fortæller en historie om ambitioner, overflod og hvad der sker, når folk har alt – eller ingen ting – bliver skubbet udover deres grænse.

Hvem: Ophrah Winfrey

Hvad: The Way of Integrity af Martha Beck

Handling: Denne bog har været med i Oprahs bogklub, og selv skriver Oprah om bogen “I over 15 år har jeg beundret Martha for hendes visdom og hvordan hun hjælper folk gennem livskriser. Mens vi alle prøver at navigere i denne tid i historien, hjælper denne bog med at skabe vejen til sandhed og autencitet. Bogen er skrevet af livscoach og sociolog Martha Beck, som beskriver, hvordan integritet er nøglen til et meningsfuldt liv fyldt med glæde. Hun præsenterer os for fire stadier, som alle kan bruge til at finde integritet hos sig selv.

Hvem: Halle Berry

Hvad: The Power of Fun af Catherine Price

Handling: Hvornår følte du dig sidst sådan i rigtig godt humør? Hvornår var du senest engageret, fokuseret og fuldstændig til stede? Hvornår følte du dig sidst i live? Med andre ord, hvornår havde du det sidst rigtig sjovt? I en tid, hvor man altid er “på”, bruger vi ofte vores tid på afslapning til at se fjernsyn, kigge nyheder eller med at scrolle rundt på de sociale medier. Den prisvindende journalist Catherine Price har dog fundet en anden måde at have det sjovt på, en måde som giver en en følelse af frihed og som giver mere energi. Om bogen skriver Halle Berry:

“Vi har været indespærret i 2 lange år og følt os kollektivt deprimeret og været bange for, at det aldrig skulle have nogen ende (pga. corona-pandemien, red.). Hvis du har brug for noget SJOV og du har brug for at læse noget SJOVT, skrevet af en SJOV kvinde, og brug for noget, som stopper din hjerne fra at brænde sammen +  vil have inspiration til lette og sjove måder til at finde på mere SJOV i dit liv, skal du overveje at læse “The Power of FUN: How to Feel Alive Again” af Catherine Price lige nu!”

Hvem: Natalie Portman

Hvad: The Dry Heart af Natalia Ginzburg

Handling: “Jeg skød ham mellem øjnene”, sådan starter og slutter denne thriller, der fortæller en historie om ensomhed, desperation og bitterhed, der ender i mord. Frataget enhver kostbarhed eller sentimentalitet er Natalia Ginzburgs forfatterskab her hvidglødende, dæmpet af raseri. Hun forvandler den ulykkelige fortælling om et almindeligt kedeligt ægteskab til en rig psykologisk thriller, der lader til at stille spørgsmålet: hvorfor dræber flere koner ikke deres mænd?

Hvem: Gwyneth Paltrow

Hvad: Other People’s Clothes, Calla Henkel

Handling: “At læse Other People’s Clothes er som at deltage i den sjoveste fest, men i stedet for at vågne op med tømmermænd dagen efter, føler du dig klogere af at have oplevet det,” udtaler Gwyneth Paltrow om denne thriller af den Berlin-boende amerikaner Calla Henkel. Den handler om to kunststuderende, der flytter fra New York til Berlin, begge med et desperat håb om, at en ny by kan løse alle deres problemer. Sammen lejer de en lejlighed, som tilhører den excentriske krimi-forfatter Beatrice Becks, og snart mistænker de to logerende deres udlejer for at holde øje med dem og bruge dem som inspiration til sin næste bog.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være