[single_post_category_name]

Christiane er forlovet!

It’s happening! På Valentinsdag gik Daniel ned på knæ og friede til Christiane, og selvfølgelig fik han et ja. 

LÆS OGSÅ: Christiane: Det store 40 års-interview

Efter et par års forhold har Christiane og Daniel nået endnu en milepæl. På vores redaktionsmøde i sidste uge, strålede Christiane OG hendes ringefinger om kap med hinanden. På ringefingeren sad der nemlig den smukkeste forlovelsesring.

“Han friede på Valentinsdag, da vi var i den Dominikanske Republik. Det var helt perfekt. Det skete, mens vi sad og drak morgenkaffe på terrassen med udsigt udover vandet.” fortæller vores ladyboss.

“Vi vågnede og Daniel gjorde klar og lavede kaffe til os. Jeg skulle lige ordne noget arbejde, så jeg sagde, at jeg ville komme ud en halv times tid efter. Da jeg kom ud, gik han ned på et knæ og begyndte at beskrive, hvor godt vi havde det sammen. Jeg forstod slet ikke, hvad han havde gang i, så jeg overtog totalt samtalen og fortsatte i samme stil, indtil jeg fandt ud af, hvad der foregik.”

Christiane har gået stille med dørene omkring forlovelsen, men kun fordi hun følte, at det føltes mærkeligt at dele, når verden sørger over den russiske invasion i Ukraine.

“Det er ikke, fordi det har været hemmeligt, men det føltes ikke rigtigt at fortælle det lige da det var sket, grundet det der sker i Ukraine,” fortæller hun.

Vi er så glade på Christianes vegne. Der er ingen tvivl om, at hun har fundet manden, som hun skal dele resten af livet med og deres kærlighed til hinanden er virkelig ikke til at tage fejl af.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide