Derfor er genbrug en win-win-win situation

Dette indhold er sponsoreret

Det kan føles som en splittelse, hvis du er vild med mode, men samtidig også går op i klimaet. For hvordan skal de to ting høre sammen? Modeindustrien pumper billigt tøj ud i dårlig kvalitet, for at kunne følge med efterspørgslen og de konstant skiftende trends. Det er nok så langt væk fra bæredygtighed og klimavenlighed, som man kan komme. Men de to ting kan godt kombineres. Mode bliver bæredygtigt, når det genbruges. Det er en forsimplet måde at forklare det på, for en bæredygtig modebranche hænger selvfølgelig sammen med mange ting – hvordan tøjet er produceret, hvem der producerer det, hvilke tekstiler man bruger med videre. Men tøjets levetid er også en stor del af det, og det kan du bidrage til ved at klikke ind på The Vintage Bar, og blive en del af fællesskabet. I denne artikel vil du blive introduceret til 3 fordele ved genbrug i modebranchen.

LÆS OGSÅ: Optimer din garderobe, giv slip på dårlige tøjvaner og få større tøjglæde

Du kan få de items, du drømmer om billigere

Vi har alle nogle dyre items, som vi går og drømmer om at eje. En smuk mærketaske, nogle seje solbriller eller måske et par høje hæle. Men priserne er alt for høje, så høje at du ved, at du aldrig kommer til at købe det. Ved at shoppe på vintage sider, kan du finde en masse af de dyreste mærker og lækreste items, som andre er blevet trætte af, ikke kan passe længere eller noget helt tredje. Da disse sager allerede er brugte, vil prisen altså være lavere. Også selvom man måske slet ikke kan se på det, at det er brugt.

Du kan tjene penge på dine aflagte sager

Du kan tjene lidt ekstra penge på de ting, du ikke længere bruger. The Vintage Bar fungerer nemlig sådan, at man både kan sælge og købe vintage sager. Derfor kan du bare sende billeder ind af de ting, som du ønsker at sælge, og så vente på at buddene tigger ind. Det er ligesom et virtuelt loppemarked.

Du giver dit tøj og accessories en længere levetid

Udover at du kan tjene penge på, at sælge dit tøj videre, så har vi nok her den største fordel for hele modeindustrien. Nemlig at tøjet for en længere levetid. I stedet for at smide en gammel taske eller jakke ud, som du er træt af, men som egentlig godt kan bruges, så sørger du for, at det får en ny ejer, som kan give det ny kærlighed. Noget, som vi alle skal blive bedre til, hvis vi ønsker at mindske vores klimaaftryk og skabe en mere bæredygtig modebranche for fremtiden.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og