Kom med Team ChriChri til Copenhagen Rosé Festival

Sommer, sol, glade mennesker, sprøde toner og iskold rosé – nedtællingen til årets største roséfest er skudt i gang. Vi er så glade for at have teamet op med holdet bag Copenhagen Rosé Festival, som løber af stablen den 24. og 25. juni. 

LÆS OGSÅ: Ny festival er klar med 8 nye navne

Fredag d. 24. og lørdag d. 25. juni slår Copenhagen Rosé Festival dørene op til to oplevelsesrige dage i roséens tegn, større og bedre end nogensinde før, når festivalen indtager The Plant i København.

Copenhagen Rosé Festival er for alle, der elsker rosé (solgt!), og er en oplagt mulighed for at skyde rosé-sæsonen i gang på bedste manér. I løbet af festivalen vil det være muligt at smage sig igennem nye som gamle favoritter fra de forskellige vinudstillere, som tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med.

Hver session varer to timer, hvor man kan gå på opdagelse i roséens verden, mens man nyder sommersolen og de lyserøde dråber i de fantastiske omgivelser. Derudover, vil der være forkælelse i form af sød musik, lækker mad, ny viden og vigtigst af alt: masser af rosé.

Når festivalen indtager The Plant bliver det med Danmarks bedste rosé-importører, producenter og rosé-elskere under et og samme tag. Udstillerlisten tæller bl.a:

Copenhagen Sparkling Tea Company, Patrio Vin, Vinskibet, GRANDS VIN, Theis Vine, Copenhagen Winery, Vinimondo, Garance, Unovino, Wines Of Languedoc, Lidenly Vin, Bornholm Spirits, Sex Wine Funk, FATWINE, PinotageShoppen, Happy Joe, Winepoint, Det Franske vinkort, Wine Lovers og Sintonia Lab, mens der vil kunne nydes masser af god mad hos festivalens forskellige foodtrucks.

Tid og sted:

The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København

Fredag d. 24. Juni 2022
1. session: 16.00-18.00
2. session: 19.00-21.00

Lørdag d. 25. Juni 2022
1. session: 16.00-18.00
2. session: 19.00-21.00

KØB BILLET HER (inkluderer: 1 smagekort à 10 smagninger, 1 festivalplakat, lod i rosékonkurrencen)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og