[single_post_category_name]

Månedens Getaway: Ærligt, sanseligt og på tide

Reklame / Anmeldelse

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet og hverdagslivet som så mange andre, og oplever også, at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand Mads Marcus besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med, få inspiration til getaways og til parforholdet. Denne måned har parret besøgt Marienlyst Strandhotel og deres nye fløj.

LÆS OGSÅ: Månedens Getaway: Glamping, gips og god kemi

Der er simpelthen gået næsten 6 måneder siden, vi sidst var på getaway – bare Mads og jeg. De sidste par getaways har været med veninder pga. manglende barnepiger og logistiske udfordringer, og i de første måneder af året har vi jongleret mellem renovering af vores hus, corona, arbejde og familielivet. Derfor var denne getaway også virkelig tiltrængt.

Lad mig starte i ærlighedens tegn.

Mellem corona, arbejde og børn i sengen har der virkelig været langt mellem de erotiske eskapader herhjemme. Altså – laaaaangt. Mange tror, at bare fordi man er sexolog, så hænger man i gardinerne hver dag. Men nej – jeg er helt gennemsnitlig og i perioder hvor alt muligt andet fylder, og min krop er lidt langt væk, ja så er sexlivet også længere væk.

Jeg vidste, at det ville være godt for os at komme væk et døgns tid og få kickstartet sexlivet igen efter et par måneder med svingende “engagement”, men var samtidig bekymret for, om det nu var nok tid for mig til at først at komme ned i min egen krop. Hvis jeg ikke er tæt på mig, kan jeg ikke være tæt på ham.

Så jeg forberedte mig lidt i dagene op til med et par iskolde ture i den lokale badesø, lidt ekstra pleje af min krop, og fokus på min egen nydelse. Og så sagde jeg til Mads dagen før vi skulle afsted – at “nu må du ikke forvente det helt store – jeg føler mig lidt presset – og nok mest af mig selv”. Han var sød som altid, og smilede bare og sagde “selvfølgelig – vi gør det, vi har lyst til”.

Vi kørte mod Marienlyst Strandhotel en tirsdag, efter en kort arbejdsdag. Børnene sov hos venner, og det var ret perfekt med hverdags-getaway.  Mindre indgriben i weekenden, og færre mennesker på hotellet.

Marienlyst Strandhotel ligger bogstaveligt talt på stranden men udsigt til Kronborg slot, Helsingør og Sverige. Og hotellet er nydeligt renoveret. Ikke mindst deres nye fløj, som rummer lækre nyindrettede Deluxe-værelser. Rummelige, hyggelige, æstetiske og romantiske. Og med verdens største seng! Et af de lækreste værelser jeg har boet på – netop pga. den perfekte kombination af hygge og æstetik.

Da vi ankom stod der bobler og snacks klar – den perfekte start på en getaway!

Efter vi havde delt en flaske bobler og sludret i de 2 chaiselonger på værelset, gik vi i spa’en.

Jeg havde virkelig frygtet, at jeg ikke ville komme ned i min krop. Men den frygt forsvandt som dug for solen, da min krop ramte saltvandspoolen i tusmørket – en udendørs infinity-pool med udsigt udover vandet og ind over Helsingør. Varmt vand, kølig luft og skumringstimen gjorde det virkelig for mig. Det var så sanseligt og jeg nød min krop. Og her fra var der ikke langt til Mads…

Endnu en gang måtte jeg konstatere, at des tættere jeg er på mig, des kortere bliver der til Mads. Og igen erfarede jeg, at selvom min krop og min lyst synes langt væk, så er den lige der – under overfladen. Den skal bare have et godt skud sanselig forkælelse. Og spa var det helt rigtige!

Aftenen stod på 5 retter i Marienlysts Bistro 1861. Det var virkelig lækkert og endnu en forkælelse for både øjet, næsen, munden og kroppen. Maden var velsmagende, æstetisk og dejligt akkompagneret af en vinmenu.

Jeg kan tit blive skuffet over maden, der følger med et hotelophold, og booker ofte gerne bord udenfor hotellet. Men her vil jeg til enhver tid igen booke middagen. Det var virkelig lækkert.

Efter en dejlig nat i den kæmpe seng – uden børn – hoppede vi igen i spaen inden morgenmaden, som bestod af en virkelig dejlig buffet, med alt hvad hjertet begærede.

Vi tog hjem med oplevelsen af at have mærket, hvorfor det lige er vi er kærester, og jeg – med en dejlig generhvervet kontakt til krop og lyst. For der skal sjældent mere til end et døgn og sanselig forkælelse.

Og det må vi sige at Marienlyst Strandhotel leverede til fingerspidserne.

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide