[single_post_category_name]

Stine Bramsen udgiver ny hyldestsang til kvinder

Skønne Stine Bramsen er ude med ny musik, og denne gang er det med en hyldest til sine medsøstre.

LÆS OGSÅ: Stine Bramsen: Om at være ”grim” på scenen og selvkærlighed

”Jeg har den dybeste respekt for alle mine søstre! Vi er stærke, empatiske problemknusere, der bærer på en kæmpe sårbarhed og en viljestyrke til at magte det hele, selv om tårerne nogle gange løber ned ad kinderne imens vi gør det. Nogle dage føler jeg mig som kaptajnen for hele skuden og det kan være mega overvældende, og det tror jeg, at mange kvinder kan genkende. Med den her sang prøver jeg sige; Lad os lige huske at klappe os selv og hinanden på skuldrene!”, fortæller Stine om sin nye sang Mother Earth.

Sangen er kommet ud fra oplevelsen af at skulle formå at have alle livets bolde i gang på samme tid. Mange kvinder i 2022 lever med en forventning om at skulle kunne træde de rigtige skridt på karrierestigen, at være den bedst mulige ven for de kære omkring, at være den bedst tænkelige mor til sine børn, at begære den elskede ved sin side og mere til. Sangen kan ses som en hyldest og et skulderklap til alle kvinder der kender den følelse.

I forbindelse med optagelserne af musikvideoen til Mother Earth inviterede Stine en række kvinder, som på forskellige vis har rørt hende gennem livet. Sammen skabte de en flot og stærk video, der fejrer alt det vi kvinder er på én gang. Videoen kan ses her:

Sangen, der har et tydeligt guitar-båret country-folk udtryk, er skabt i samarbejde med Emil Falk og Nicolaj Rasted. Teksten blev færdiggjort på en enkelt dag – Temaet og følelsen i sangen lå så dybt i Stine Bramsen, at sangen nærmest skrev sig selv.

”Mange af min nye sange er kommet så nemt. Måske fordi jeg virkelig kan mærke at jeg har noget på hjerte, når jeg går i studiet og skaber dem. Med Mother Earth føltes det nærmest som om, at sangen skrev sig selv – det oplever jeg, når jeg virkelig kan mærke at der er noget på spil.”

Efter enorm radioopbakning på første single What I Want You To Do, en række højprofilerede TV-optrædener samt annonceringen af tre kommende koncerter i Aalborg, Århus og KBH den 20-22. april, er en af Danmarks største kvindelige stemmer, Stine Bramsen, i den grad tilbage.

Mother Earth er andet udspil siden hun på ny strøg ind på den danske musikscene som solist. En hyldest til den moderne kvinde – ’Mother Earth’.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide