[single_post_category_name]

Tom Jones, Dizzy Mizz Lizzy og AQUA: Tivoli afslører årets Fredagsrock-program

VI.KAN.IKKE.VENTE!

… til at det bliver sommer, og vi endelig kan skifte vintertøjet ud med lette sommerkjoler, skåle i rosé og nyde de lyse sommeraftener. Og til lyse sommeraftener, godt selskab og god musik hører Fredagsrock i Tivoli, og med det program de har lagt for året, er det helt klart en af de ting, der skal på to-do-listen.

Fredagsrock, som i år fejrer 25-års jubilæum med 25 koncerter helt uden restriktioner, vægter, at der er noget for alle på tværs af genrer og alder. Programmet spænder fra den ene legende 50 Cent til den anden legende Tom Jones, til dansktop dronningen Birthe Kjær & Feel Good Band. Der bydes på powertrioer i form af Dizzy Mizz Lizzy, Aqua og Hugorm med Simon Kvamm i front. Der skrues op for volumen med Ude Af Kontrol, og der er udsigt til hit på hit med MØ, Andreas Odbjerg, Folkeklubben og Jung. Første koncert bliver med Scarlet Pleasure fredag den 8. april kl. 22, samme dag som Tivoli tager hul på årets sommersæson.

Stjerneikonerne 50 Cent og Tom Jones
Det er lykkedes Tivoli at lande aftale med 50 Cent, der under årets Super Bowl finale i NFL blev set af over 100 millioner seere. Energibundtet 50 Cent meldes i topform, og fans kan se frem til genhør med hits som In Da ClubBaltimore Love Thing og Hold me Down. Der bliver gensyn med den evigt unge waliser Tom Jones, der gennem fem årtier har været blandt verdens førende på sit felt. Han har forlængst vist sin langtidsholdbarhed i genrer som rock, soul, pop, r&b, country og såvel dance. Da han var forbi Plænen i 2018, måtte mange gå forgæves, så fans opfordres til at komme i god tid.

Rasmus Seebach spiller i Tivoli, samme dag som Tour de France skydes i gang
Fredagsrock ville ikke være Fredagsrock, hvis ikke programmet bød på kærlige genhør med kunstnere, der gennem årene har været lydtapet i manges liv. Navne som Tina Dickow, Mads Langer, Gnags og Burhan G byder alle på iørefaldende genhør. De skal nok få pulsen i vejret hos publikum efter solnedgang. Der er dømt folkefest, når Rasmus Seebach optræder samme dag, som årets Tour de France skydes i gang på Rådhuspladsen i København.

Mød mig i mørket – nostalgiske genhør
Der bliver gået til stålet, når L.O.C., Ude Af Kontrol og rapperne Malk de Koijn med udsigt til Nimb går på scenen. Der er genvalg til det efterspurgte live rockband Dizzy Mizz Lizzy. Da trioen sidst besøgte Tivoli tilbage i 2017, blæste det Led Zeppelin inspirerede band publikum omkuld med hits som Silverflame, Glory og Rotator. Det er også lykkedes at sikre rockbandet Malurt, der efter en lang periode lå brak, men genopstod som Fugl Føniks. Det skete i anledning af deres 40 års jubilæum for debutalbummet Mød mig i mørket. Covid-19 satte en brat stopper for deres anmelderroste comeback på de danske landeveje, men nu bliver jubilæet fejret i Tivoli med lidt forsinkelse.

Martin Jensen, kendt fra X Factor og internationalt berømt for hits som Solo Dance og Miracles, skal vise, hvad han kan, når han indtager Plænen, hvor han får selskab af FVN. Cheff Records med Kidd, TopGunn, Klumpen og Eloq er tilbage, hvor det hele startede med deres første single Sender Mig Til Månen. I år er det 10 år siden, at Cheff Records ændrede dansk rap for altid. De er om nogen garanter for en fest, og på selve aftenen optræder også DJ Lisa Fosmark. Der er også store forventninger til Artigeardit, Icekiid, Jimilian, Ashibah, Kesi, Victor Leksell, Lord Siva og ikke mindst til måske Danmarks største sangskrivertalent Andreas Odbjerg, der denne sommer indtager de store danske scener.

Det bliver en fest, og vi glæder os især til Tom Jones, AQUA, L.O.C. og Cheff Records!

LÆS OGSÅ: Copenhagen Rosé Festival: Køb billet her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide