[single_post_category_name]

Sådan får du det maksimale ud af dit gamle guld

Dette indhold er sponsoreret

Guld er et særdeles værdifuld og eftertragtet materiale, som oftest benyttes i smykker. Netop derfor, er mange også meget sentimentale og forsigtig, hvad angår deres guld. Hundredtusindvis af danskere ejer derfor i dag guld produkter såsom ure, smykker og legeringer som de ikke benytter, men heller ikke nænner at skille sig af med. Her i artiklen får du et overblik over, hvordan du bedst muligt kan få det maksimale ud af dit gamle brugte guld.

Sælg dit guld

Det oplagte bud på, hvad du skal gøre med det gamle guld, som du ikke længere benytter at at sælge det. Her findes der i dag flere guldsmede og virksomheder, som er villige til at give store summer for både guld såvel som andre ædle metaller som sølv. Et af disse virksomheder hedder Nordisk Guld, og her får du nogle af markedets skarpeste og bedste priser for dine brugte guldsmykker. På deres hjemmeside kan du se de aktuelle priser, hvis du skulle ønske at sælg guld, og er du i tvivl om karat og vægt, kan du ligeledes sende guldet ind, og få en gratis og uforpligtende vurdering af dit guld

Smelt det op til et nyt smykke

Er ringen blevet for lille, eller bruger du bare ikke længere smykket, da du ikke føler den klæder dig, kan du altid få smeltet guldet om. Dette gælder også, hvis du har guld der ikke er et smykke, men som du godt kunne tænke dig at få et smykke ud af. Skal du købe et guldsmykke for ny, vil du nemlig hurtigt opleve, at alene guldets pris, har en høj værdi, som gør guldsmykker meget dyre at købe fra ny. En stor del af prisen for et guldsmykke kan du dog spare, hvis du selv leverer guldet. Ved at smelte guldet om, i stedet for at sælge, undgår du også at skille dig af med guldet og de sentimentale følelser som kan være tilknyttet det.

Guld er en god investering

Hvis ikke tiden er den rette til at hverken sælge eller smelte dit guld om, er der selvfølgeligt også muligheden for at gemme guldet, og se på det som en investering. Guldprisen falder nemlig så godt som aldrig, og du er derfor sikker på, at guldet også har en høj værdi om både 1, 5 og 10 år. Faktisk er det med stor sandsynlighed steget lidt i værdi siden da. Når tiden eller prisen herefter passer dig, kan du nemt konvertere dit brugte guld til nogle dejlige kolde kontanter.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide