5 serier, du skal binge lige nu

Indeholder reklamelinks til C More

Girls, girls, girls! Vi har den bedste nyhed til dig, der er på udkig efter en ny serie. Streaming-tjenesten C More har nemlig indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har Nordens og Storbritanniens største udvalg af krimiserier, og at der nu er mere end 1.500 nye timers kvalitetsindhold på streamingtjenesten. For at fejre denne nyhed får du 30 dages gratis streaming til C More HER, så du kan bruge de næste par dage/uger/måneder på at binge nogle af de bedste krimiserier (eller andet britisk tv) out there.

LÆS OGSÅ: 5 serier, der (næsten) får dig til at glemme dine tømmermænd

Udover krimiserier som Barnaby, Inspector Morse, Line of Duty mm., så involverer det også populære britiske serier som Peaky Blinders (ja tak!), The Naked Chef og The Office.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så får du her fem forslag på serier, du skal gå igang med ASAP.

Peaky Blinders

Behøver den næsten en introduktion? Peaky Blinders har allerede taget både anmeldere og fans med storm, og med rette. Vi følger Thomas Shelby, der spilles af fantastiske Cillian Murphy, som leder en af Birminghams mest succesfulde kriminelle bander. Der er drama, romantik og action for alle pengene, kan vi godt garantere.

SE HER

Uforglemt

Endnu en prisvindende serie. I Unforgotten følger vi de to London-kriminalbetjente, Cassie Stuart og Sunny Khan, som er på en mission, for at opklare og afdække mysterier omkring uopklarede mord og forbrydelser. Det er britisk krimi, når det er bedst!

SE HER

Crime

Denne serie er skabt af forfatteren bag Trainspotting. Kriminalinspektør Ray Lennox efterforsker bortførelsen af en skolepige i Edinburgh. Han mistænker, at en kendt seriemorder står bag forbrydelsen. Cheferne mener dog, at de allerede har fanget seriemorderen, og at Lennox er gal på den. Samtidig kæmper han med sine egne personlige dæmoner og i kulissen lurer en brutal morder.

SE HER

Mistænkt

En af vores absolut favoritskuespillerinder Helen Mirren har hovedrollen i Mistænkt, som den ambitiøse, talentfulde og kompromisløse Jane Tennison. Vi følger en kompleks detektiv, der må bevise sit værd i en mandsdomineret verden.

SE HER

Doctor Foster 

En Christiane Schaumburg-Müller-favorit: Doktor Gemma Foster er en dygtig læge og hengiven hustru og mor. Men hendes verden splintrer, da det går op for hende, at hendes mand lever et dobbeltliv. Da hun er fast besluttet på at afdække sandheden, graver Gemma hemmeligheder frem, som truer alt, hun holder kært.

SE HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være