Bridgerton sæson 3: Det ved vi om den nye sæson

Måske har du allerede slugt sæson to af Bridgerton? Måske er du stadig igang? Måske er du slet ikke begyndt endnu – hvis det er tilfældet bør du nok ikke læse med videre, for der er en smule fare for spoilers. 

LÆS OGSÅ: 5 serier, du skal binge lige nu

Dem kommer vi til at følge

Produktionen af tredje sæson af den populære Netflix-serie starter nemlig inden for de næste par måneder, og det er blevet bekræftet, at vi denne gang kommer helt tæt på Colin og Penelope. Til forskel fra dens to forgængere vil sæson tre ikke følge bøgernes kronologiske rækkefølge, men man vil springe frem og fokusere på Colin og Penelope, frem for Benedict, som er hovedperson i den tredje bog.

Farvel til gammel kending

Den 12. maj annoncerede Netflix desuden, at vi vil se en ny i rollen som Francesca Bridgerton i tredje sæson, da Ruby Stokes, som ellers har portrætteret familiens yngste datter, da hun skal medvirke i Netflix’ ‘Lockwood & Co,’, derimod kommer vi til at se Hannah Dodd i rollen i stedet for.

Så mange afsnit kan vi forvente

Selvom det stadig er meget lidt, der er meldt ud om den nye sæson, så må man på baggrund af de tidligere sæsoner, næsten gå ud fra, at den nye sæson kommer til at have 8 afsnit af en times varighed hver, ligesom dens forgængere.

Så længe skal vi vente

Netflix har endnu ikke meldt ud, hvornår den nyeste sæson får premiere. Men da optagelserne endnu ikke er gået igang endnu, må man nok regne med, at det bliver tidligst engang i starten af 2023.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet